Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ολονυκτία διαπραγματεύσεων κυβέρνησης-δανειστών - Μέχρι το βράδυ το αργότερο η συμφωνία



Με τέσσερα μεγάλα ανοιχτά θέματα συνεχίζεται σήμερα στις 13:00 σήμερα το μεσημέρι η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους δανειστές προκειμένου να γεφυρώσουν και τις διαφορές που τους χωρίζουν από την τεχνική συμφωνία.

Σύμφωνα με το enikonomia, συντάξεις, εργασιακό, ιδιωτικοποιήσεις και τράπεζες είναι τα μεγάλα μέτωπα που απαιτούν συμβιβασμό από τις δύο πλευρές προκειμένου να καταστεί εφικτή η συμφωνία. Στόχος παραμένει η επίτευξη συμφωνίας το αργότερο μέχρι σήμερα το βράδυ

Πριν ξεκινήσει η σημερινή συνάντηση οι δανειστές θα πρέπει να έχουν στείλει στην ελληνική πλευρά τις απαντήσεις τους επί κειμένων μνημονίων

Το επικαιροποιημένο μνημόνιο θα προβλέπει υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% για μία τετραετία 2018 – 2021. Οι οριστικές αποφάσεις για τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος θα οριστικοποιηθούν τις επόμενες εβδομάδες και αφού προηγηθεί η νομοθέτηση μέτρων και αντιμέτρων.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.