Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δίωξη σε βάρος του δήμαρχου Νεάπολης – Συκεών Σίμου Δανιηλίδη




Σε νέες δικαστικές περιπέτειες μπαίνει ο δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, εις βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για απάτη εναντίον της Ευρωπαϊκής Κοινότητας. Δύο μήνες μετά την απαλλαγή του, με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης, για την υπόθεση της κατασκευής νηπιαγωγείου μέσω ΕΣΠΑ, μία νέα υπόθεση τον καθιστά κατηγορούμενο, ύστερα από δίωξη, σε βαθμό κακουργήματος, που παρήγγειλε ο εισαγγελέας εγκλημάτων διαφθοράς Θεσσαλονίκης Αχιλλέας Ζήσης. 

Στο επίκεντρο βρίσκονται αυτήν τη φορά οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί του δήμου Νεάπολης - Συκεών, όπου, κατόπιν ελέγχων φαίνεται ότι διαπιστώθηκαν παρατυπίες σε ό,τι αφορά τους αριθμούς των παιδιών που δηλώθηκε ότι φιλοξενούνταν στους συγκεκριμένους σταθμούς και με βάση τους οποίους επιδοτούνταν η λειτουργία τους από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. 

Κατόπιν καταγγελίας, ελεγκτές της ειδικής υπηρεσίας διαχείρισης επιχειρησιακών προγραμμάτων του Υπ. Εργασίας πραγματοποίησαν έρευνα σε δύο δημοτικές επιχειρήσεις του δήμου Νεάπολης - Συκεών. Η πρώτη τιτλοφορείται «Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση», και η δεύτερη «Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης», μέσω των οποίων λειτουργούν διάφορες δομές του δήμου, όπως οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ-ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ -ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ- ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΣΤΕΣ...Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ;
    ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ;
    ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ;
    ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ;
    ΚΑΛΑ ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΛΕΓΧΟΙ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ, ΑΛΛΑ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.