Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φορτωτής δήμου γκρέμισε κολόνες της ΔΕΗ και μπήκε σε αυλή στα Κουφάλια (βίντεο)



Ένα παράξενο ατύχημα συνέβη σήμερα  το μεσημέρι στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Αγίας Τριάδας στα Κουφάλια.
Συγκεκριμένα φορτωτής του Δήμου Χαλκηδόνος μπλόκαρε εν κινήσει και αφού έπεσε σε κολόνες της ΔΕΗ σταμάτησε σε αυλή σπιτιού. Ευτυχώς οι ζημιές είναι μόνο υλικές ενώ αυτή τη στιγμή στο σημείο υπάρχει αστυνομία που έχει αποκλείσει την περιοχή και συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ.
Σύμφωνα με το  e-koufalia.gr,  ο αντιδήμαρχος κ.Παπαμιχαήλ που επίσης βρέθηκε στο συμβάν, έχει ενημερωθεί και έσπευσε η ΔΕΗ. Σημειώθηκε διακοπή ρεύματος που διήρκεσε αρκετά καθώς έπρεπε να αλλαχτούν οι κολόνες.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. καλημέρα ρε μάγκες αλλά στο blog καρατζόβα μας ενημερώνεται για το τι έγινε στα Κουφάλια? δλδ εγω να ονομάζομαι γιατρός και να διορθώνω βρύσες? κάπως έτσι μοιάζει.Τι θα πει ειναι γειτονικη περιοχή? μοιάζεται σαν τα σκόπια που διάλεξαν ένα ξεκάρφωτο όνομα και δηλώνουν μακεδονια. Τελικά είσαι ότι δηλώσεις? εαν λέγεστε καρατζοα παλέψτε,αγωνιστείτε ,μοχθείστε για την επίλυση των προβλημάτων της Αλμωπίας,για την προβολή της.Εαν πρέπει να διεκδηκήσει π.χ. κάποια κονδύλια εις βάρος μιας άλλης περιοχής του νομού εσείς με ποια νου μέρος θα είστε? προφανώς με το όνομα που κουβαλάτε.Συμπέρασμα καλοπροαίρετο: αν λέγεσαι καρατζοβα επιλέγεις να την έχεις πιο ψηλά απ ότι οτιδήποτε άλλο.Εκτος κι αν οι στοχοι είναι άλλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου η ενημέρωση δεν έχει σύνορα, δεν έχει όρια, δεν περιορίζεται, δεν εγκλωβίζεται......
      Τα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης δεν είναι μόνο για την Αθήνα, όπως και τα θεσσαλονικιά μόνο για την Θεσσαλονίκη. Έτσι ούτε το Καρατζόβα είναι μόνο για την Αλμωπία, όπως και τα άλλα μπλογκ του Νομού δεν έχουν μόνο τοπικό χαρακτήρα, ούτε αναφέρονται στους πολίτες μιας περιοχής μόνο.
      Α!!!! και τα αντικειμενικά Μέσα Ενημέρωσης δεν είναι "με κανενός το μέρος!!!!" όπως δυστυχώς το αντιλαμβάνεσαι εσύ. Είναι για να διεγείρουν το μυαλουδάκι μας να σκέφτεται και να αποφασίζει.....
      Το λέω σε σένα επειδή μπορείς να σκεφτείς και να αποφασίσεις και όχι σε αυτούς που τους έχουν δεμένους από την μύτη και τους τραβολογούν τα διάφορα "επώνυμα" σάιτ, όπου αυτά θέλουν, έχοντας άλλους πονηρούς............ σκοπούς.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.