Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση νέας στέγης για την ΔΗΜ. Τ. Ο Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας




Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ της ΔΗΜ. Τ. Ο  Πέλλας της ΝΔ είναι στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσουν ότι η οικονομική εκκρεμότητα που υπήρχε με την ιδιοκτήτρια των πρώην γραφείων του κόμματός μας στα Γιαννιτσά έχει έλθει σε πέρας.

Σημαντικός παράγοντας, που βοήθησε σε αυτή τη διευθέτηση, υπήρξε η μαζική συμμετοχή των μελών μας στην μεγαλειώδη και επιτυχή ανοικτή πολιτική συζήτηση που διοργάνωσε η ΔΗΜ. Τ.Ο Πέλλας της ΝΔ με ομιλήτρια την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη.
Ευχαριστούμε θερμά για την αρωγή όλων των μελών του κόμματος που είχε ως αποτέλεσμα την επίτευξη του στόχου αυτού.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η ΔΗΜ. Τ. Ο Πέλλας θα προχωρήσει σε αναζήτηση νέου χώρου όπου θα στεγαστούν τα νέα γραφεία, 

Με όραμα, ευθύνη και συνέπεια τα μέλη της ΝΔ προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι και κάνουμε πράξη τη γραμμή που έχει χαράξει ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και αφορά το νοικοκύρεμα στα του οίκου μας!!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        TA ΜΕΛΗ
Αμιτζόγλου Λύσανδρος 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.