VW
AGROexpert

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας

Τη Δευτέρα 15 Μαΐου και ώρα 18:00 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Επικύρωση απομαγνητοφωνημένων πρακτικών της 1ης, 2ης, 3ης & 4ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της 10ης, 18ης και  30ης Ιανουαρίου 2017 (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.).

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

2. Συγκρότηση τριμελούς επιτροπής προσωρινής & οριστικής παραλαβής του έργου «Επισκευή πρανών ποταμού Εδεσσαίου (β’ φάση)» (αρ.μελ. 59/15) (Εισηγητής: Δ/νση Τ.Υ. & Πολεοδομίας).

3. Συγκρότηση τριμελούς Επιτροπής Παραλαβής για την «Προμήθεια οικοδομικών υλικών» που θα διεξαχθεί με συνοπτικό διαγωνισμό (Εισηγητής: Δ/νση Τ.Υ. & Πολεοδομίας).
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

4. 14η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικον. έτους 2017 (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).

5. Έγκριση της έκθεσης Α΄ τριμήνου του έτους 2017 για την εκτέλεση του Προϋπολογισμού (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών). 

6. Έγκριση διάθεσης πίστωσης και απόδοση χρηματοδοτήσεων στις Σχολικές Επιτροπές για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολικών μονάδων. (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).

7. Διαγραφές ή μη ποσών από φορολογικούς καταλόγους της Δ.Ε. Έδεσσας (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).

8. Λήψη απόφασης διοικητικής αποβολής από κοινόχρηστη έκταση στην Τ.Κ. Ριζαρίου (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).

9. Έγκριση ή μη διαρρύθμισης μισθίου που βρίσκεται στην πλατεία Τημενιδών της Έδεσσας (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).

ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

10. Οργάνωση άρδευσης Δήμου Έδεσσας, έτους 2017 (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης).

11. Δημιουργία ή μη θέσεων στάσιμου εμπορίου στο Δήμο Έδεσσας (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Τ.Υ. &, Πολεοδομίας και Προγραμματισμού).

12. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών (Εισηγητής: Επιτροπή παραλαβής εργασιών).

13. Αντικατάσταση μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δ. Έδεσσας (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.).


Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

7 σχόλια:

 1. Άλλη μία συνεδρίαση ανεφ σημασίας αφού η αντιπολίτευση για μία ακόμη φορά θα πάει θα πάρει τον ύπνακο της και άντε γεια ! Κύριοι εμείς δεν σας ψηφησαμε για να τα βρείτε μεταξύ σας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γιατί ρε μεγάλε, εσύ ψήφισες κάποιον, για να σου κάνει άριστη αντιπολίτευση????? Μάλλον είσαι απ' αυτούς τους μωροφιλόδοξους που θα εμφανιστούν στο παρά πέντε για να μας σώσουν... Στο κάτω κάτω μπορείς να παραβρεθείς και εσύ στο δημοτικό συμβούλιο επώνυμα να εκφέρεις την άποψή σου (εάν έχεις βέβαια). Γιατί τους ψήφισες δηλαδή, για να παίζουν μπουνιές?

   Διαγραφή
  2. Αν πας στο δημοτικό συμβούλιο και διαφωνήσεις με οτιδήποτε την έβαψες, πολύ σύντομα θα έχεις μήνυση, εσύ η οικογένεια σου, οι φίλοι σου. Κάτι θα βρει η παράταξη των μηνύσεων να σου την κάτσει.

   Διαγραφή
 2. Για το Τημενιδών τίποτα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. το μεγάλο θέμα είναι η άρδευση..αλλά τελος πάντων. Αντιπολίτευση δεν υπάρχει;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΦΕΡΤΕ ΘΕΜΑ με την ΔΕΥΑ η κυρία προεδρος αποφασίζει μόνη της κάνει ό,τι να'ναι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…