Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας


Τη Δευτέρα 15 Μαΐου και ώρα 18:00 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Επικύρωση απομαγνητοφωνημένων πρακτικών της 1ης, 2ης, 3ης & 4ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της 10ης, 18ης και  30ης Ιανουαρίου 2017 (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.).

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

2. Συγκρότηση τριμελούς επιτροπής προσωρινής & οριστικής παραλαβής του έργου «Επισκευή πρανών ποταμού Εδεσσαίου (β’ φάση)» (αρ.μελ. 59/15) (Εισηγητής: Δ/νση Τ.Υ. & Πολεοδομίας).

3. Συγκρότηση τριμελούς Επιτροπής Παραλαβής για την «Προμήθεια οικοδομικών υλικών» που θα διεξαχθεί με συνοπτικό διαγωνισμό (Εισηγητής: Δ/νση Τ.Υ. & Πολεοδομίας).
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

4. 14η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικον. έτους 2017 (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).

5. Έγκριση της έκθεσης Α΄ τριμήνου του έτους 2017 για την εκτέλεση του Προϋπολογισμού (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών). 

6. Έγκριση διάθεσης πίστωσης και απόδοση χρηματοδοτήσεων στις Σχολικές Επιτροπές για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολικών μονάδων. (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).

7. Διαγραφές ή μη ποσών από φορολογικούς καταλόγους της Δ.Ε. Έδεσσας (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).

8. Λήψη απόφασης διοικητικής αποβολής από κοινόχρηστη έκταση στην Τ.Κ. Ριζαρίου (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).

9. Έγκριση ή μη διαρρύθμισης μισθίου που βρίσκεται στην πλατεία Τημενιδών της Έδεσσας (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).

ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

10. Οργάνωση άρδευσης Δήμου Έδεσσας, έτους 2017 (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης).

11. Δημιουργία ή μη θέσεων στάσιμου εμπορίου στο Δήμο Έδεσσας (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Τ.Υ. &, Πολεοδομίας και Προγραμματισμού).

12. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών (Εισηγητής: Επιτροπή παραλαβής εργασιών).

13. Αντικατάσταση μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δ. Έδεσσας (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.).


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Άλλη μία συνεδρίαση ανεφ σημασίας αφού η αντιπολίτευση για μία ακόμη φορά θα πάει θα πάρει τον ύπνακο της και άντε γεια ! Κύριοι εμείς δεν σας ψηφησαμε για να τα βρείτε μεταξύ σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ρε μεγάλε, εσύ ψήφισες κάποιον, για να σου κάνει άριστη αντιπολίτευση????? Μάλλον είσαι απ' αυτούς τους μωροφιλόδοξους που θα εμφανιστούν στο παρά πέντε για να μας σώσουν... Στο κάτω κάτω μπορείς να παραβρεθείς και εσύ στο δημοτικό συμβούλιο επώνυμα να εκφέρεις την άποψή σου (εάν έχεις βέβαια). Γιατί τους ψήφισες δηλαδή, για να παίζουν μπουνιές?

      Διαγραφή
    2. Αν πας στο δημοτικό συμβούλιο και διαφωνήσεις με οτιδήποτε την έβαψες, πολύ σύντομα θα έχεις μήνυση, εσύ η οικογένεια σου, οι φίλοι σου. Κάτι θα βρει η παράταξη των μηνύσεων να σου την κάτσει.

      Διαγραφή
  2. Για το Τημενιδών τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το μεγάλο θέμα είναι η άρδευση..αλλά τελος πάντων. Αντιπολίτευση δεν υπάρχει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΕΡΤΕ ΘΕΜΑ με την ΔΕΥΑ η κυρία προεδρος αποφασίζει μόνη της κάνει ό,τι να'ναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.