Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θερινό Σχολείο Μαθηματικών από την Ομάδα Μαθηματικών Γιαννιτσών


Πρόκειται να διεξαχθεί Θερινό Σχολείο Μαθηματικών στα Γιαννιτσά, το οποίο θα είναι ένα τετραήμερο ομιλιών από τις 20 έως τις 23 Ιουνίου και διοργανώνεται από την Ομάδα Μαθηματικών Γιαννιτσών (η οποία δραστηριοποιείται τα τελευταία δύο σχολικά έτη γύρω από τα Μαθηματικά και την Εκπαίδευση) με την υποστήριξη του Δήμου Πέλλας, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πέλλας και του Συλλόγου Φροντιστών Εκπαιδευτών Πέλλας - Κιλκίς.

Πιο συγκεκριμένα:

Θα διενεργούνται κάθε μέρα ομιλίες και δραστηριότητες χωρισμένες σε δύο φάσεις, μία το πρωί και μία το απόγευμα (συνήθως δύο ομιλίες το πρωί και το απόγευμα μία ομιλία ή/και στη συνέχεια κάποια δραστηριότητα).
Απευθύνεται κυρίως σε μαθητές Λυκείου, αλλά και σε αποφοίτους Γυμνασίου.
Στόχος είναι η παρουσίαση μαθηματικών προβληματισμών και επεκτάσεων στα πλαίσια των σχολικών γνώσεων που έχουν οι μαθητές, καθώς και η καλλιέργεια της αγάπης για τα μαθηματικά.

Ομιλητές θα είναι καθηγητές μαθηματικών από τα Γιαννιτσά αλλά και διακεκριμένοι προσκεκλημένοι της Ομάδας Μαθηματικών Γιαννιτσών καθώς και Καθηγητές Πανεπιστημίου.

Το κόστος συμμετοχής είναι 40 ευρώ (και αν περιλαμβάνει διαμονή και διατροφή, 150 ευρώ).

Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί από τη σελίδα του Σχολείου (https://www.facebook.com/SummerSchoolMathGiannitsa/ ή πιο σύντομα fb.com/SummerSchoolMathGiannitsa/) 
να βρει τις παραπάνω πληροφορίες (και άλλες), 
να επικοινωνήσει μαζί μας (inbox) και 
να κάνει αίτηση συμμετοχής (από το αντίστοιχο κουμπί).


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.