Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τραγική ειρωνεία! Μπροστά στα μάτια του ανθρώπου που έχασε γυναίκα και παιδί στο τροχαίο με την Πόρσε το ατύχημα στην Πέλλα


Σε κρίσιμη κατάσταση και με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ο 17χρονος νεαρός από την Γουμένισσα του Κιλκίς, ο οποίος οδηγούσε την μοτοσικλέτα που συγκρούσθηκε χθες το απόγευμα με ΙΧ στον κόμβο της Πέλλας, στην παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Έδεσσας.

Ο 17χρονος αρχικά μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού του, διακομίσθηκε σε εφημερεύων νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. 

Ο 40χρονος οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου από τη Νέα Πέλλα, δεν έπαθε τίποτε.
Η τραγική ειρωνεία στο τροχαίο της Πέλλας ήταν το γεγονός ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα συνέβη μπροστά στα μάτια του Υπάτιου Πατμάνογλου από την Πτολεμαϊδα, που τον περασμένο Φεβρουάριο έχασε γυναίκα και παιδί στο τραγικό δυστύχημα με την Πόρσε που οδηγούσε ο γιος του ιδιοκτήτη των πολυκαταστημάτων Jumbo Γιώργος Βακάκης, στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα από την Πέλλα, ο κ. Πατμάνογλου επέβαινε σε ΙΧ που ήταν σταματημένο στα φανάρια με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη και μπροστά του σημειώθηκε το τροχαίο συμβάν με τον μοτοσικλετιστή και το ΙΧ.
Τα αίτια του ατυχήματος διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Γιαννιτσών.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.