Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα συγκλονιστικά λόγια του Μητσοτάκη για τον πατέρα του: Ο Κ. Μητσοτάκης είναι αφέντης της μοίρας του και καπετάνιος της ψυχής του (βίντεο)


Με εμφανή συγκίνηση, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και γιος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε μιλώντας για το μικρό, αγροτικό νεκροταφείο, στο οποίο επέλεξε να ταφεί. «Σού έφτανε να είσαι με τη Μαρίκα σου…», του είπε.

«Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν ο τελευταίος μιας γενιάς που πέρασε μέσα από Συμπληγάδες, χωρίς ποτέ να του λείψουν οι αντοχές», ανέφερε ο Κυρ. Μητσοτάκης, υπογραμμίζοντας και τις σημαντικότερες αρετές –παρακαταθήκες του πατέρα του και πρώην πρωθυπουργού

«Να λέμε την αλήθεια. Να μην κολακεύουμε το λαό. Να σεβόμαστε τη Δημοκρατία και τους κανόνες της, το Κοινοβούλιο. Να επιδιώκουμε την ενότητα, κόντρα στον φθόνο και τη μισαλλοδοξία», είπε επίσης ο κ. Μητσοτάκης.
Στο σημείο αυτό εξάλλου, ο πρόεδρος της ΝΔ πρόσθεσε και μια προσωπική πτυχή, καθώς «πίσω από τον πολιτικό αντίπαλο, που πολλοί προσπάθησαν να σπιλώσουν υπήρχε ένας ζεστός άνθρωπος με μεγάλη καρδιά».

«Όπως πάντα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι αφέντης της μοίρας του και καπετάνιος της ψυχής του, ας είναι ελαφρύ το χώμα της κρητικής γης που θα τον υποδεχθεί. Καλό σου ταξίδι», είπε, καταλήγοντας, στον επικήδειο του ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.