Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συγκλονίζει το βίντεο-ντοκουμέντο με τη μεταφορά του αιμόφυρτου Λουκά Παπαδήμου




Βίντεο που συγκλονίζει μόλις λίγα λεπτά μετά την έκρηξη στο αυτοκίνητο του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ΑΝΤ1.

Στο βίντεο φαίνεται οι διασώστες του ΕΚΑΒ να μεταφέρουν τον πρώην Πρωθυπουργό στο ασθενοφόρο με τα τραύματα ειδικά στο δεξί του πόδι να είναι εμφανή. 

Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό πως το παντελόνι του κ. Παπαδήμου έχει σκιστεί, ενώ διακρίνονται και τα αίματα. Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. "ΓΚΑΡΣΟΝ ΛΕΚΙΑΣΤΗΚΕ"!!! ΔΕΙΞΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΗΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΟΣ...ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΔΑΣΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποσο στεναχωρηθηκα, δεν θα μπορεσω να φαω το μεσημερι....αραγε θα κοιμηθω το βραδυ ;;;;(δεν κανετε καμια δουλεια ρε μακακες;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ταπαντα ειναι στημενα για τα μερτα και τους νομους που θα ερθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.