Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκτελείται από την ΠΕ Πέλλας η δεύτερη φάση της ασφαλτόστρωσης Αριδαίας - Εξαπλατάνου



Με τη δεύτερη φάση της ασφαλτόστρωσης τμήματος της επαρχιακής οδού Αριδαίας – Εξαπλατάνου στον Δήμο Αλμωπίας να εκτελείται αυτές τις ημέρες, συνεχίζεται η προσπάθεια ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας και βελτίωσης της κατάστασης σε έναν βασικό άξονα του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας. Η παρέμβαση στο τμήμα αυτό όπως και σε άλλα τμήματα, εντάσσονται στην γενικότερη συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου από της Π.Ε. Πέλλας.
Σε συνεργασία που είχε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά με την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, ενημερώθηκε για την πορεία ολοκλήρωσης της δεύτερης φάσης της ασφαλτόστρωσης της εν λόγω οδού, έργο το οποίο έχει συνολικό προϋπολογισμό 200.000,00 € και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών. 
Οι εργασίες που εκτελούνται αυτές τις ημέρες περιλαμβάνουν τη δεύτερη στρώση ασφαλτικού (στρώση κυκλοφορίας), διαγράμμιση, τοποθέτηση στηθαίων και πινακίδων στα σημεία που προβλέπονται από τη μελέτη. Το επόμενο διάστημα θα ολοκληρωθούν οι εργασίες σε όλο το μήκος της παρέμβασης που θα διευκολύνουν την μετακίνηση των πολιτών. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Οδοστρωτήρας και μαργαρίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μη χαιρεστε πεσανε 600 μετρα εγινε και η διαγραμιση και τα μαζεψανε και φυγανε τα μηχανηματα να τα βλεπει ο αριδαια νιουζ και ο δημαρχος μας που πανυγυριζουνε δεν ντρεπομαστε λιγω και εαν ειναι ψεματα αυτα που λεω θα απαντησω και επωνυμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα πολλά μικρά παιδάκια σας ζητάνε να γίνει πράξη η καινούργια παιδική χαρά της Λαγκαδιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε παιδια οι τρύπες στην αριδαία πότε θα κλείσουν? έχουμε σπάσει τα αυτοκίνητα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ένα έργο που έπρεπε να γίνει πριν 5 χρόνια ακόμα γίνεται.Υποτιμάνε αυτό το κομάτι της πέλλας και προτιμουν έργα αλλού.Ο Θεοδωρίδης τι απολογείτε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλοί είναι οι δρόμοι αλλά υπάρχουν και τα παιδάκια στο χωριό Κορυφή που ζητάνε κλειστό γυμναστήριο για να παίζουν μπάσκετ, βόλεϊ και χάντμπολ τις κρύες νύχτες. Να μην τα ξεχάσει ο δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το προβλημα στην αριδαια ειναι τραγικο με τις λακουβες και την σκονη και τα αδεσποτα ποτε αλλοτε δεν ηταν ετσι η πολη μας , φανταζομαι ουτε στον πολεμο , να ξερετε οσοι ειστε υπευθυνοι για την σκονη οτι θα εχετε αιμα στα χερια σας απο δυσπνοιες ποσα εμφραγματα και αλλα θα υπαρχουν που δεν θα αποδοθουν στην σκονη , η αργοτερα καρκινος στους πνευμονες, καντε κατι αμεσα............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.