Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κάθειρξη έξι ετών στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Γ.Γούμενο



Σε κάθειρξη έξι ετών καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης ο πρώην πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιάννης Γούμενος, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για υπεξαίρεση από τα «ασπρόμαυρα» ταμεία, το ύψος της οποίας ανέρχεται συνολικά σε 892.000 ευρώ.

Το ταμειακό έλλειμμα αφορά το διάστημα που ο Γ. Γούμενος βρισκόταν στο «τιμόνι» του «Δικεφάλου του Βορρά», ενώ αποκαλύφθηκε ύστερα από έλεγχο που διενήργησε το ΣΔΟΕ, όταν τα ηνία της ΠΑΕ ανέλαβε η διοίκηση πρωτοδικείου, υπό τους Νίκο Βεζυρτζή και Λάκη Οικονομίδη.

Το δικαστήριο αναγνώρισε στον κατηγορούμενο επιχειρηματία το ελαφρυντικό της μεταγενέστερης καλής συμπεριφοράς και αποφάσισε η έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, με συνέπεια να αφεθεί ελεύθερος μέχρι την εξέταση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Στην απολογία του αρνήθηκε την κατηγορία, ισχυριζόμενος ότι επρόκειτο για λογιστικό έλλειμμα, ενώ τόνισε ότι ο ίδιος όχι μόνο δεν έκλεψε λεφτά από την ΠΑΕ, αλλά, αντίθετα, έβαλε από την τσέπη του. Όπως ανέφερε, τα χρήματα δεν υπήρχαν στο ταμείο διότι καλύφθηκαν υποχρεώσεις με πληρωμές χωρίς παραστατικά. 
AMΠE


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ...ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..."ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.