Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αιτήσεις για το ΤΕΒΑ μέσω ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης) στο Δήμο Αλμωπίας


Σύμφωνα με τις διατάξεις της υπ’αριθμ. Δ23/οικ.17108/875/2017 - ΦΕΚ 1474/Β/28-4-2017 Υπουργικής Απόφασης, οι δικαιούχοι του ΚΕΑ εντάσσονται αυτοδίκαια στις παροχές του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)»

Για να γίνει η υπαγωγή των δικαιούχων του ΚΕΑ στο ΤΕΒΑ, χρειάζεται ο/η αιτών/ουσα να δηλώσει ότι επιθυμεί την συμμετοχή του/της στο πρόγραμμα.

Το γραφείο  Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αλμωπίας ανακοινώνει ότι οι πολίτες μπορούν να προσέρχονται στο Δήμο για την τροποποίηση της αίτησής τους τις εργάσιμες ημέρες και ώρες    9:00 – 13:00.

Για την εξυπηρέτηση των πολιτών έχουν καθοριστεί οι παρακάτω ημερομηνίες, κατά τις οποίες μπορούν να επισκέπτονται τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, κατά αλφαβητική σειρά: 

Τετάρτη 10/5 :      Α-Δ
Πέμπτη 11/5 :      Ε-Ι
Δευτέρα 15/5 :     Κ-Λ 
Τρίτη 16/5 :          Μ 
Τετάρτη 17/5 :      Ν-Ο 
Πέμπτη 18/5 :      Π-Ρ 
Παρασκευή 19/5 :Σ 
Δευτέρα 22/5 :     Τ-Ω 

Επίσης οι πολίτες μπορούν για το συγκεκριμένο θέμα να εξυπηρετουνται είτε από τα ΚΕΠ, είτε μέ τους κωδικούς TAXIS από την εφαρμογή για ιδιώτες.

Ο ANTIΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Σας παρακαλούμε στην Λαγγαδια Θέλουμε καινούργια παιδική χαρά
    αρκετά τόσα χρόνια υπομονή
    Εφτασε το τέλος φάγαμε τόσες
    υποσχέσεις τα παιδάκια τι φταίνε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.