Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Δεκαεξάρηδες διαρρήκτες Αλγερίας και Συρίας



Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών σε βάρος δύο υπηκόων Αλγερίας και ενός υπηκόου Συρίας, όλοι τους ηλικίας 16 ετών, καθώς όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα το βράδυ της 22-4-2017, ενεργώντας από κοινού διέρρηξαν σταθμευμένο αυτοκίνητο στα Γιαννιτσά και αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα η αξία των οποίων ξεπερνά τις 600 ευρώ, σύμφωνα με εκτίμηση του παθόντα. 
Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 comments:

  1. Και ακομα δεν είδαμε τιποτα.Γεμισαν τα Γιαννιτσα μετανάστες ανεξέλεγκτους και οι δημότες στο ελεος.Αλλοι σε διαμερίσματα χωρις να κατεβάζουν ουτε τα σκουπίδια τους,εστίες μικροβίων για τους υπόλοιπους ενοίκους,άλλοι στα ξενοδοχεία αλωνίζουν κλέβουν,ληστεύουν και ποιος ξέρει τι μας περιμένει ακομα και τα δημοτικά συμβούλια για τα ματια του κόσμου δίνουν και παίρνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΑΜΚΟ ΘΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
  2. ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΙ.ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΠΩΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ.ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕΣ ΕΣΥ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ;ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ.ΑΓΑΠΗ ΚΥΡΙΩΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ.ΕΔΩ ΖΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ.ΟΥΤΕ ΑΦΕΛΗΣ ΟΥΤΕ ΤΥΦΛΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.ΟΥΤΕ Η ΜΚΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΗ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. 100-150 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΕ ΠΟΛΗ 30.000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΔΙΑΤΑΡΑΞΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα είναι τόσο καλοί να πάρεις 10 μέσα στο σπίτι σου,10 ο δήμαρχος στο δικό του και τους υπόλοιπους 130 να βρείτε άλλους 13 σαν τα μούτρα σας και να τους βάλετε στα σπίτια σας.ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.Αλλιώς στείλτε μερικούς στην πρώην και στην νεα υπουργό να τους πάρουν αυτές.Ούτε στις οικοδομές μας θέλουμε ούτε στα πάρκα ούτε στα σχολεία μας.
      ΓΙΩΡΓΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Γουστάρω που παιρνεις την ευθυνη για ολους αυτους που έφεραν οι ΜΚΟ αλλα θα γούσταρα περισσότερο να μας καθησυχαζες οχι ως ανώνυμος αλλα με ον/μο και φωτογραφία, εφοσον μιλας σαν αντιπρόσωπος αυτων των ανθρωπων μάλλον είσαι αυτος που θα αναλαμβάνει και την ευθύνη των πράξεων τους.Για τον Δήμαρχο καλα τα είπες παιζει το θεατράκι του αλλα τα παιδια μας αφησε τα ήσυχα γιατι ακομα αμάξια δεν ανοίξανε στα τοσα χρόνια.Κατι τελευταιο,αλλο πρόσφυγες, αλλο μετανάστες κι αλλο λαθρομετανάστες, εκτος αν εισαι και παπάς και τα βαφτιζεις οπως σου ειπαν.

      Διαγραφή
    3. ΣΩΣΤΟΣ. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ. ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
    4. ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΗ ΠΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΎΣ ΤΌΤΕ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ΒΛΑΚΑ

      Διαγραφή
  4. Και αυτοκίνητα άνοιξαν τα παιδια μας και πρώτα φιγουράρουν στα αστυνομικά δελτία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για διαφωτισε μας ποτε ανοιξαν τα παιδάκια μας αυτοκινητα.Αν εισαι απο Αθηνα βλακακο λογικο ειναι στα αστυνομικά δελτία να φιγουράρουν και δικα μας παιδάκια, ειδες στην περιοχή μας πουθενα να συμβαινει κατι τετοιο;; με το καλημερα τα τσακαλακια που έφερες ανοιξαν ενα περίπτερο και δυο αυτοκινητα μεσα σε 2 μηνες. Εύχομαι να "ανοίξουν" και το κεφαλι σου για να διαπιστώσουν κι αυτοι οτι δεν ειχε τιποτα μέσα .

      Διαγραφή
    2. Παρε 4-5 παιδάκια 16χρονα απο αυτα που ερχονται στο σπιτι σου ντεεε.Να τα μαθεις τρόπους μην γινουν σαν τα δικα μας τα παιδάκια και φιγουράρουν στα αστυνομικά δελτία ολη μέρα

      Διαγραφή
    3. Και σε ξενοδοχείο τους βαλαμε και μηνιατικο παίρνουν αλλα το κλεψει κλεψει...αν εχεις ιδεολογικς κολημμςτα κςι τα βλεπεις ολα ιδια Καληνύχτα.

      Διαγραφή
  5. Το όνειρο του δημαρχου για εξωστρεφή πόλη εγινε πραγματικότητα.Γεμισαμε Αλγερινούς,Σύριους,Πακιστανούς,Αβγανους και κάθε καρυδιας καρύδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα μας καθαρίσουν σαν τα αυγά μολις οι κύριοι ΜΚΟ τους δώσουν και άλλα δικαιώματα να είστε σίγουροι, ακόμα δεν έχουμε δει τίποτε.Α και για τους κύριους που δεν θέλουν να λέγονται ρατσιστές στο μέλλον θα δουν τα αποτελέσματα αλλά μαζί με αυτούς τους ανεγκεφαλους θα υποφέρουμε και εμείς..... Ελληνες πάρτε τον λόγο για καλό τον παιδιών μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ιταλός εισαγγελέας έδωσε εντολή διερεύνησης για ΜΚΟ που έχουν συνεργασία με δουλέμπορους...Είναι πολλά τα λεφτά Άρη...Όσο για το αν είναι κρίμα η όχι θα συμφωνήσω να ι είναι κρίμα ,, αλλά ,,αλλά λέω δεν μπορεί τούτη η Χώρα να φορτωθεί όλα τα '' κριμα'' του πλανήτη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.