Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καταγγέλουν επίθεση σε υπάλληλο του Δασαρχείου Αριδαίας


Για «απρόκλητη και αναίτια επίθεση και χειροδικία σε βάρος δασοφύλακα» κάνουν λόγο σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι του Δασαρχείου Αριδαίας, με την οποία καταδικάζουν το γεγονός. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σε ορεινή περιοχή των Προμάχων Αλμωπίας, όταν προκλήθηκε ένταση μεταξύ υλοτόμου και ελεγκτή δασοφύλακα. 

Οι εργαζόμενοι στην καταγγελία τους επισημαίνουν ότι «το απαράδεκτο περιστατικό βίας δεν είναι το μοναδικό» και καλούν όλους τους πολιτειακούς, πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες να το καταδικάσουν.
Ολόκληρη η ανακοίνωση- καταγγελία των εργαζομένων του Δασαρχείου Αλμωπίας έχει ως εξής:

«Με αφορμή το απαράδεκτο γεγονός της απρόκλητης και αναίτιας επίθεσης και χειροδικίας σε βάρος συναδέλφου δασοφύλακα κατά την εκτέλεση υπηρεσίας, εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την πράξη αυτή αλλά και για την εν γένει συμπεριφορά κάποιων «θερμοκέφαλων», που θεωρούν την αυθαιρεσία προνόμιο τους.
Η πράξη αυτή δεν είναι μόνον μια καταδικαστέα πράξη βίας προς έναν δασικό υπάλληλο αλλά στρέφεται κατά της ίδιας μας της Δασικής Υπηρεσίας μας, που κάτω από δύσκολες συνθήκες προσπαθεί να επιτελέσει το καθήκον της.
Δηλώνουμε απερίφραστα ότι, στεκόμαστε αλληλέγγυοι δίπλα στον συνάδελφο μας, μένοντας αταλάντευτα προσηλωμένοι στο καθήκον μας για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.
Καλούμε, όλους τους πολιτειακούς, πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες να καταδικάσουν το απαράδεκτο περιστατικό βίας, το οποίο δυστυχώς δεν είναι το μοναδικό και να συνδράμουν αρμοδίως στην εξάλειψη τέτοιων φαινομένων».


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Κάτι πρέπει να γίνει με τον συγκεκριμένο κύριο.Δεν γίνεται,συνεχώς, να επιτίθεται στους πάντες και παρ'όλα αυτά να μένει ατιμώρητος.Τα περαστικά μου στον υπάλληλο του δασαρχείου μας.Θα ήθελα να του πω βεβαια και ένα μεγάλο μπράβο που εκτελεί σωστά τα καθήκοντα του.Καλό θα ήταν να παραδειγματιστούν μερικοί συνάδελφοί του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2 μετρα και 2 σταθμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήνυση και αυτόφωρο, επιβάλλεται για τέτοιους τύπους.
    Υ.γ. Πολιτειακός παράγοντας είναι μόνο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.