Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συγχαρητήριο μήνυμα για την άνοδο του Εδεσσαϊκού από τον Δήμαρχο Εδέσσης


Η άνοδος του Εδεσσαϊκού στην Γ' Εθνική κατηγορία δικαιώνει μία ολόκληρη πόλη, που θέλει την ιστορική μας ομάδα να βρίσκεται στις μεγαλύτερες κατηγορίες! Η φανέλα του Εδεσσαϊκού είναι βαριά και όσοι ζούμε σ' αυτή την πόλη ζήσαμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας αυτή τη μεγάλη στιγμή στην ιστορία της ομάδας που αγαπούμε.
Ως πολίτης και ως Δήμαρχος της Έδεσσας πάντα προσπαθούσα, προσπαθώ και θα προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα της καρδιάς μας, με όποιον τρόπο είναι πρόσφορος και όποια μέσα υπάρχουν. Νοιώθω τεράστια ικανοποίηση και μεγάλη χαρά για την επιτυχία αυτή.
Θέλω να συγχαρώ τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους της ομάδας για τη μεγάλη επιτυχία. Ας μου επιτραπεί να συγχαρώ ιδιαιτέρως τον φίλο και συμμαθητή μου Κώστα Μαλουμίδη, που έχει μεγάλη προσφορά στον Σύλλογο και είναι πάντα παρών όταν τον χρειάζεται. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους σας, μας κάνατε υπερήφανους!
Τέλος, θέλω να συγχαρώ και την ομάδα του Εξαπλατάνου για το ήθος και την πορεία της στο πρωτάθλημα, όπως επίσης και τον Εδεσσαίο προπονητή της Αντώνη Σαπουντζή. Τους εύχομαι καλή πορεία και καλή συνέχεια στην πολύ καλή δουλειά που κάνουν.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Το ακριτικό χωριό ΛΑΓΚΑΔΙΑ έχει
    Πολλά μικρά παιδάκια αλλά χρειάζεται μία καινούργια παιδική χαρά ζητάμε βοήθεια αν κάποιος
    γνωρίζει Κανένα Ίδρυμα οργανισμό
    ή Κάτι άλλο μας βοηθαει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπηρχε προγραμμα για νεες παιδικες χαρες συμφωνα με ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟΥ ΝΟΜΙΖΩ..ετσι τις εκαναν πολλοι δημοι και η εδεσσα...πειτε στον δημαρχο σας να το ψαξει μηπως ακομα ισχυει η ξαναισχισει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, ελάτε να σας κάνει μαθήματα ο δήμαρχος μας, με τιμή γραφείο προπαγάνδας. Ούτε τον Εδεσσαϊκό δεν σέβεστε.

      Διαγραφή
  3. με το νεο γηπεδο τι θα γινει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΟΜΑΔΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΑΚΟΥΓΕΤΑΙΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΤΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΦΑΕΙΝΩΝ ΙΔΕΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΘΑ ΓΚΕΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ . ΑΝ ΡΙΞΕΤΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΒΑΛΕΤΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ ΣΕΙΡΑ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΟΣΕΧΕ...Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η απόγνωση του πολίτη,,, σε ευχαριστιρια ανακοίνωση του Δήμου για το ποδόσφαιρο πολίτες αναρτούν προβλήματα μπας και τα δει κανένας από τον δήμο...Τόση εγκατάλειψη ..
    Όσο για τις ευχαριστίες πως ακριβώς βοήθησε η βοηθά την ομάδα ο Δήμος ας μας αναφέρει κάποιος εκ του Δήμου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με έργο που θα δημοπρατήσει ο Δήμος Έδεσσας γκρεμίζει τόσο το κλειστό που είναι μέσα αλλά και η περίφραξη από εκείνη την πλευρά μέχρι κάτω στο Βαρόσι. Ο χώρος θα γίνει υπέροχα πλακάκια και άλλες φαραονικές ιδέες του Γιάννου. Τα παιδιά που αθλούνται ας κόψουν το κεφάλι τους η Έδεσσα θέλει και άλλα πλακόστρωτα. Στον κενό χώρο ανάμεσα στην τσιμεντένια και στην σιδερένια περίφραξη προς το Βαρόσι υπάρχει χώρος για γήπεδο τένις κλπ αλλά από την δημοτική αρχή που μυαλό για κάτι τέτοιο το μόνο που τους νοιάζει είναι να ξεπεράσουν τον κ. Σόντρα στις αυτοκρατορικές αντιλήψεις περί αναπλάσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε όχι και τένις.
      Στην Έδεσσα λόγω αυτοκρατορικής καταγωγής θέλουμε Γκόλφ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.