Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η χορωδία παραδοσιακής μουσικής Γιαννιτσών πραγματοποίησε την ετήσια μουσικοχορευτική της εκδήλωση



Τα μέλη της Χορωδίας της Παραδοσιακής Μουσικής Γιαννιτσών είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν μαζί με τους φίλους τους τη Δευτέρα 15-5-2017, στην καθιερωμένη πλέον κάθε χρόνο μουσικοχορευτική εκδήλωση που πραγματοποίησαν στο "Φιλίππειο-Λόφος" των Γιαννιτσών.

Όπως ανέφερε ο υπεύθυνος της Χορωδίας, τα μέλη της είναι κάθε ηλικίας αλλά αυτό που τους διέπει είναι η αγάπη για το καλό παραδοσιακό τραγούδι. Η χορωδία έχει στο ενεργητικό της αρκετές δραστηριότητες, αυτές όμως που ξεχώρισαν και έμειναν στη μνήμη των Γιαννιτσιωτών, είναι οι δύο συναυλίες με τις τραγουδίστριες Λ. Καλημέρη και Ντιλέκ Κότς, το 2015 και 2016 αντίστοιχα, που το κοινό κατέκλεισε το Πνευματικό Κέντρο και  έγιναν για φιλανθρωπικό σκοπό.
Μελλοντικά η χορωδία προγραμματίζει εκδήλωση με επώνυμη τραγουδίστρια, επίσης για καλό σκοπό, ενισχύοντας οικονομικά φιλανθρωπικό φορέα.
Το Δ.Σ. της Χορωδίας ευχαριστεί όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, γιατί με την παρουσία τους συνετέλεσαν να βοηθηθεί οικονομικά η χορωδία.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.