Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χαλαζόπτωση στην Δ.Ε. Βεγορίτιδας (φωτο)




Τις πληγείσες από τη χαλαζόπτωση της 23ης Μαΐου περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Βεγορίτιδας, επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου και ο Αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Σαμλίδης, όπου μαζί με τους  κατοίκους της περιοχής διαπίστωσαν το μέγεθος της καταστροφής. 

Σε ορισμένες περιοχές η ζημία στις καλλιέργειες των κερασιών, των ροδάκινων και των μήλων είναι ολοκληρωτική καταστρέφοντας ουσιαστικά την φετινή σοδειά. 

Πρόκειται για μια καταστροφή που θα επηρεάσει αρνητικά την τοπική οικονομία, καθώς τα αγροτικά προϊόντα αποτελούν την κύρια πηγή εισοδήματος για τους κατοίκους της περιοχής.
«Για ακόμα μια χρονιά οι αγρότες μας χτυπήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Η καταστροφή στις καλλιέργειες από τη χαλαζόπτωση είναι τεράστια και έρχεται να προστεθεί στις ζημίες που έχουν πλήξει τις υπόλοιπες περιοχές του Δήμου μας από την αρχή της χρονιάς.  Οι κόποι ενός χρόνου χάθηκαν σε λίγα λεπτά οδηγώντας τους αγρότες μας σε απόγνωση. Η Πολιτεία πρέπει να επιληφθεί για την άμεση και δίκαια καταβολή των αποζημιώσεων στους αγρότες μας,» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Έδεσσας κ. Μιχάλης Σαμλίδης. 

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. τον αντιδήμαρχο τον είδα, τον δήμαρχο δεν είδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας τα βλέπουν οι του δημοσίου που βρέξει χιονίσει αυτοί θα πληρωθούν, αλίμονο στην αγροτιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα
      Μην κλαιγομαστε κιόλας.
      Αν τα βάλουμε κάτω με χαρτί και μολύβι, κερδισμένοι είμαστε.
      Ουτε ραντισματα,ουτε μεροκάματα στο μάζεμα, ουτε κόπος.
      Αμα βάλουν και ενα καλό ποσοστό οι ελεγκτές είναι όχι απλως καλά.
      Πολυ καλά

      Διαγραφή
    2. ΚΑΠΟΤΕ ΕΠΕΙΡΝΕΣ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΣΥΡΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΚΣΥΓΚΧΡΟΝΙΣΜΟ, ΑΝΤΙΧΑΛΑΖΙΚΑ Κ.Λ.Π., ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΝΑΝ ΤΡΑΚΤΕΡ ΘΗΡΙΑ, ΙΧ, ΚΑΙ ΕΥ ΖΗΝ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΙΔΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ;

      Διαγραφή
  3. Γίνε αγρότης αν είσαι μάγκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια οικογένεια μέχρι πόσους νέους γεωργούς μπορεί να έχει?
      Μέχρι ποσά ίδια μηχανήματα γίνονται μελέτες στην ίδια οικογένεια?
      Ενα γεωργικό μηχάνημα πόσες φορές πωλείται - επιδοτείται ?
      Για να μην λέτε μονο για τα αμαρτωλα χρόνια της απόσυρσης,γιατί και στα τωρινά δεν πάτε πίσω

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΓΙΝΟΝΤΕ Η ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΜ ΚΑΙ ΑΜΚΑ? ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 2 ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ?

      Διαγραφή
  4. Δηλαδη ολοι οι αγροτες με τα λεγομενα σας ειναι κλεφτες και απατεωνες ανεξαρτητου ηλικιας και εμεις οι 30 ρηδες ειμαστε απατεωνες για καταστασεις πριν το 2000.Πως μπορεις να αφησεις τα μηλα αραντιστα αφου δεν εχουν παραγωγη....θα ξεραθουν τα δεντρα απο φουζικλαδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.