Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δυτικό Πέλλας: Τρόμος για ηλικιωμένη που την απείλησε άγνωστος με μαχαίρι μέσα στο σπίτι της!


Στιγμές τρόμου βίωσε σήμερα τα ξημερώματα μια 77χρονη γυναίκα, στο Δυτικό του δήμου Πέλλας, η οποία έπεσε θύμα ληστείας και μάλιστα μέσα στο αρτοποιείο που διατηρεί, δίπλα από το σπίτι της.

Όπως κατήγγειλε το θύμα, γύρω στις 05:00 τα ξημερώματα ένας  άγνωστος εισήλθε στο αρτοποιείο της από το παράθυρο. Ο δράστης είχε καλυμμένο με κουκούλα το πρόσωπό του και με την απειλή μαχαιριού,  αφού χρησιμοποίησε και βία πάνω της, την ακινητοποίησε και αφαίρεσε χρηματικό ποσό από το συρτάρι τραπεζιού του αρτοποιείου.
Η ηλικιωμένη γυναίκα, αν και ο δράστης της είχε καλύψει το στόμα με το χέρι του προκαλώντας της μάλιστα και κάποιες εκδορές, κατάφερε να φωνάξει βοήθεια, γεγονός που τον ανάγκασε να τραπεί σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως η κόρη της 77χρονης γυναίκας που διαμένει στο σπίτι της, πάνω από το αρτοποιείο, η οποία βρήκε την μητέρα της σε κατάσταση σοκ και κάλεσε βοήθεια από τους γείτονες.  

Το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών διενεργεί έρευνα προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης, ο οποίος φαίνεται ότι γνώριζε καλά τους χώρους του αρτοποιείου και του ισόγειου σπιτιού της γυναίκας που επιτέθηκε.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.