Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το διήμερο τουρνουά φιλικών για την Ακαδημία των "Ικάρων" Γιαννιτσών



Το Σάββατο-Κύριακο 13-14 Μαίου τμήματα αγοριών και κοριτσιών της Ακαδημίας μπάσκετ των "Ικάρων" Γιαννιτσών ,ηλικίας 2004-2005-2006 έως 2009 έδωσαν φιλικούς αγώνες με αντίστοιχα ηλικιακές ομάδες του Α.Ο.Κ.Γουμένισσας και Σκυδραικού στο κλειστό γυμναστήριο "Έλλη Μυστακίδου" στα Γιαννιτσά.
Τα μεταξύ τους παιχνίδια, μοίρασαν χαρά, ενέργεια και όχι μόνο στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες των ομάδων που συμμετείχαν, αλλά και στους γονείς που παρευρέθηκαν και χειροκρότησαν από κοντά την προσπάθεια των παιδιών τους. Για πολλά από τα παιδιά α'-β'-γ' δημοτικού ήταν και ο πρώτος κανονικός τους αγώνας οπότε ο ενθουσιασμός ήταν ζωγραφισμένος στα πρόσωπα τους!

Τα παιδιά χάρηκαν και διασκέδασαν με τη συμμετοχή τους στο τουρνουά, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και απόκτησαν πλούσιες εμπειρίες για περαιτέρω βελτίωση!
Σπόντης Νίκος: "...Εάν και η αγωνιστική σεζόν πλησιάζει στο τέλος της εμείς συνεχίζουμε δυναμικά, προσφέροντας στους μικρούς μας αθλητές και αθλήτριες,την εμπειρία αγώνων σ'ένα φιλικό κλίμα .απαλλαγμένο από άγχος, όπου μπορούν να προβάλουν το μπασκετικό ταλέντο τους και τη δίψα τους για άθληση...Μας ικανοποιούν οι καλές εμφανίσεις και η μαζική συμμετοχή των παιδιών μας που προσπαθούν φιλότιμα ν' αποδώσουν αυτά που διδάσκονται στις προπονήσεις...Συγχαρητήρια σε όλους που συμμετείχαν στο διήμερο τουρνουά ,στα παιδιά του που κατέκλισαν το κλειστό γυμναστήριο .αλλά και σε όλους τους γονείς που θυσίασαν το Σαββατοκύριακο τους προς χάριν των παιδιών τους!..Τους ευχαριστούμε όλους και ιδιαίτερα τους προπονητές των συλλόγων που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας...."
Σερέτης Θεολόγος: "...Ηταν πραγματικά ένα γεμάτο διήμερο, μιά μπασκετική γιορτή όπου τα παιδιά και των τριών συλλόγων χάρηκαν με τη ψυχή τους, έπαιξαν το αγαπημένο τους άθλημα και όλοι μαζί περάσαμε υπέροχα! .Ευχαριστούμε τους υπεύθυνους προπονητές για την τιμή που μας έκαναν , τα παιδιά και τους γονείς τους για την παρουσία τους και ευελπιστούμε στη συνέχεια της συνεργασίας και στο μέλλον..Καθημερινά επιδιώκουμε να μάθουμε στα παιδιά μας τα μυστικά του αθλήματος αλλά και να τους εμφυσήσουμε τη χαρά της συμμετοχής,την ικανοποίηση της προσπάθειας, την ευλογία του ευ αγωνίζεσθαι, την αξία της δια βίου άθλησης χωρίς να παραμελήσουν την σχολική τους επίδοση..Καλή συνέχεια σε όλους!. "
(Σερέτης Θεολόγος )


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.