Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εθελοντική Ομάδα Γιαννιτσών και Περιχώρων: Συγχαρητήρια... στη Δημοτική Αρχή



Θέλουμε να «συγχαρούμε» δημόσια τη Δημοτική Αρχή, γιατί με τη στάση της κατάφερε να διώξει τους λιγοστούς πρόσφυγες από νοικιασμένα διαμερίσματα στην πόλη μας, διατηρώντας την έτσι άσπιλη και αμόλυντη. 

Και εις ανώτερα! Ο επόμενος στόχος πρέπει να είναι μια πόλη αποκλειστικά όμορφων, πλούσιων και υγιών ανθρώπων, λευκών Ελλήνων και Ορθοδόξων Χριστιανών (και γιατί όχι ψηλών, ξανθών και γαλανομάτηδων;).

Ευχόμαστε μόνο να μη τύχει και βρεθούμε καμιά φορά, εμείς και οι συμπατριώτες μας, με μια βαλίτσα στο χέρι κι ένα μωρό στην αγκαλιά, διωγμένοι από τα σπίτια μας, μακριά από τον τόπο μας και αντιμετωπίσουμε μια τέτοια συμπεριφορά στην ξένη χώρα.
     
 Εθελοντική Ομάδα Γιαννιτσών και Περιχώρων
«ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. Κυριες μου,μη δραματοποιειτε το. συμβαν..Υπαρχουν απειρες περιπτωσεις οπου μπορειτε να εξαντλησετε τα φιλανθρωπα αισθηματα σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που να βρεθούν γαλανομάτηδες στα Γιαννιτσά ; Τέτοια μαυρίλα που υπάρχει , αναρωτιέμαι τι σχέση έχουμε με τους αρχαίους Ελληνες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φυσικά με εσάς τους συριζαιους το ποιο πιθανό είναι να βρεθούμε με ένα μωρό στο δρόμο με τέτοια μυαλά που κουβαλάτε γιατί έχουμε καταντήσει από ιδιοκτήτες να γίνουμε ενοικιαστές και τώρα σας έπιασε το αίσθημα της φιλανθρωπίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λετε ρε παιδια ; γαλανοματηδες στα Γιαννιτσα; εδω η μεση φυσιογνωμια σε παραπεμπει στο Χαλεπι ,λωριδα της Γαζας ,στη Μοσουλη! στο Ερζερουμ! Αν θελεις να δεις ανοιχτοχρωμους,καστανοξανθους με ευρωπαικα χαρακτηριστικα, ,πηγαινε στα Γιαννενα, στον Πολυγυρο,στα Τρικαλα! Τελικα ο Ερντογαν μηπως εχει δικιο που αμφισβητει την συνθηκη της Λωζανης; λετε να περασε κρυφα απο εδω ,απο τα χωρια μας; σιγουρα θα ενιωσε οικεια βλεποντας την μεση φυσιογνωμια μας!η μονη διαφορα μας ειναι στο θρησκευμα,διοτι απο νοοτροπια και κουλτουρα...χεσε μας

      Διαγραφή
    2. Τα Γιαννιτσα μας ειναι χτισμενα μονο για Ορθοδοξους Χριστιανους,Δεξιους! οχι ,παιζουμε!

      Διαγραφή
  4. βρήκαν πόλη για πρόσφυγες όλοι ένας και ένας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκπληκτικη ανακοινωση συγχαρητηρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ.ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ.ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΝΗΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.Ο ΑΝΡΘΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το να επανερχομαστε ξανα και ξανα στο προσφυγικο,μαλλον εξυπηρετει μια χαρα την κυβερνησηπου περναειανενοχλητη το τεταρτο μνημονιο.Μας προβληματιζει η,οντωςκαλη ανακοινωση,μια μερα αμεσως μετααπο εκεινη της τοπικης Συριζα.Οσο και να μη το θελουμε,οι συνειρμοι ειναι αναποφευκτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το να επανερχομαστε ξανα και ξανα στο προσφυγικο,μαλλον εξυπηρετει μια χαρα την κυβερνησηπου περναειανενοχλητη το τεταρτο μνημονιο.Μας προβληματιζει η,οντωςκαλη ανακοινωση,μια μερα αμεσως μετααπο εκεινη της τοπικης Συριζα.Οσο και να μη το θελουμε,οι συνειρμοι ειναι αναποφευκτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγχαρητήρια πραγματικά στον δήμαρχο κ.Σταμκο και σε ολους τους δημοτικούς συμβούλους που σε μια τοσο κρίσιμη στιγμη στάθηκαν ενωμένοι.ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ;ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΧΑΝ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΠΑΧΥΛΟΥ ΜΙΣΘΙΟΥ ΣΤΗΝ ΜΚΟ.ΝΑ ΤΗ ΒΡΑΣΩ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.ΛΥΣΑΞΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΟΥ; ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΡΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΑΣ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαζεύονται τα βραδια και "συμποσιαζονται",πνίγουν τον πόνο τους στο ουίσκι γιατι δεν τους βγήκαν τα σχέδια.Αλλοι έχασαν το ενοίκιο κάθε μηνα,άλλοι έχασαν την ευκαιρία να τακτοποιήσουν παιδια,κουνιαδες,πεθερές και εγγόνια στη μπιζνα που ετοίμαζε η ΜΚΟ της Ευαγγελικης εκκλησίας,άλλοι γιατι χάνουν το ρολο τους.Κατι οι εκπαιδευτικοί που προσέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ για τους προσφυγες,κατι οι καινούργιες θέσεις συντονιστών που θα προέκυπταν απο την εγκατάσταση των προσφυγων...λιγο η προσπάθεια να τονώσουμε τη χαμένη δύναμη και αξιοπιστία του ΣΥΡΙΖΑ...Εμ βέβαια δεν ειναι και μικρή η χασούρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.