Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διακοπή κυκλοφορίας στη ΝΕΟ Θεσσαλονίκης Κιλκίς λόγω των έντονων βροχοπτώσεων


Οι έντονες βροχοπτώσεις από χθες το απόγευμα αλλά και κατά τη διάρκεια της νύχτας έχουν προκαλέσει προβλήματα σε τμήμα του οδικού δικτύου του Κιλκίς. Σύμφωνα με την αστυνομία, από τις 05:00 έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο 42ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς , σε ένα τμήμα 3 χιλιομέτρων. Στην περιοχή εκετελούνται έργα συντήρησης της εθνικής οδού. Το σημείο όπου υπάρχει μεγάλη συσσώρευση υδάτων, είναι ακριβώς στο ύψος της παρακαμπτήριας οδού που έχει δημιουργηθεί προκειμένου να εξυπηρετεί την κυκλοφορία των οχημάτων κατά τη διάρκει των εργασιών.
Η κίνηση των αυτοκινήτων διεξάγεται από την παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, μέσα από τα χωριά, από τη νέα Εθνική Θεσσαλονίκης – Πετριτσίου μέσω του κόμβου Μαυρονερίου- Μεταλλικού. Οι οδηγοί σύμφωνα με την Τροχαία του Κιλκίς μπορούν να χρησιμοποιούν και τον κόμβο Μεγάλης Βρύσης.

Η κυκλοφορία στο ίδιο σημείο είχε διακοπεί και χθες το απόγευμα από τις 19:00 έως τις 21:30 το βράδυ.

Μιικροπροβλήματα έχουν δημιουργηθεί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Σε τρία σημεία της πόλης οι φωτεινοί σηματοδότες είναι εκτός λειτουργίας. Δεν λειτουργούν αυτή την ώρα τα φανάρια στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Καυτανζόγλου, στη Βούλγαρη και στην αερογέφυρα της Σταυρούπολης στο ρεύμα εισόδου. Οι οδηγοί πρέπει να δείχνουν προσοχή και να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.

Τροχαίο σημειώθηκε πριν από τις 07:00 στην περιφερειακή οδό μετά την έξοδο της Πυλαίας και με κατεύθυνση προς ανατολικά όταν αυτοκίνητο γλίστρησε στο οδόστρωμα και ξέφυγε από την πορεία του. 
AMΠE


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.