Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Πέτρος Πριβαρτιτσάνης σε συνεδρίαση του ΔΣ της ΟΛΜΕ



Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΛΜΕ παραβρέθηκε ο εκπαιδευτικός κ. Πέτρος Πριβαρτιτσάνης, τη Δευτέρα 16/5/17 στην Αθήνα, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει τόσο με την Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Ζωγραφάκη, όσο και με άλλα μέλη του ΔΣ. 

Ο κ. Πριβαρτιτσάνης έκανε σύντομη παρέμβαση κατά τη συνεδρίαση, εκθέτοντας τον προβληματισμό των εκπαιδευτικών σχετικά με τη συνοδεία μαθητών σε σχολικές εκδρομές και την απουσία αξιόπιστου θεσμικού πλαισίου που να διασφαλίζει την προστασία των εκπαιδευτικών σε περιπτώσεις ατυχημάτων, μετά και από τις εξελίξεις που υπάρχουν σε σχολείο της Νάξου όπου διώκονται ποινικά και πειθαρχικά κάποιοι εκπαιδευτικοί. 

Επίσης, ο κ. Πριβαρτιτσάνης ζήτησε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΜΕ να υπάρξει άμεσα ενημέρωση για το θέμα της αναγνώρισης πλασματικών χρόνων προϋπηρεσίας σπουδών, στρατού κλπ.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.