VW
AGROexpert

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας

Tακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας στις 11 Μαΐου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00 στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, 26ης Οκτωβρίου 43, με θέματα ημερήσιας διάταξης :

1.   Επικύρωση 4ου/17 πρακτικού Δ.Σ. ΠΕΔΚΜ.
2.   Πρόγραμμα στέγασης αιτούντων άσυλο σε διαμερίσματα.
3.   Εξοπλισμός τριών Νοσοκομείων της ΠΚΜ με μηχανήματα και τροχήλατες πολυθρόνες αιμοκάθαρσης.
4.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για την εξαγγελία του Υπ. Παιδείας για τα Νηπιαγωγεία και τους Παιδικούς Σταθμούς.
5.   Συμμετοχή ή μη στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Αναπτυξιακής Κιλκίς.
6.   ΕΥΑΘ.
7.   Συμμετοχή στη διοργάνωση της 1ης Μαθητιάδας Κεντρικής Μακεδονίας.
8.   Ανανέωση Σύμβασης Ανάθεσης Υπηρεσιών Υποστήριξης Λογιστηρίου ΠΕΔΚΜ.
9.   Απόφαση ανάληψης υποχρεώσεων για τη δέσμευση πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017.


10. Ανανέωση Σύμβασης Ανάθεσης καθαριότητας των Γραφείων της ΠΕΔΚΜ.
11. Ανανέωση πάγιων αποφάσεων για τη λειτουργία των υπηρεσιών της ΠΕΔΚΜ.
12. Αποδοχή ποσού 220.266,67 από τους ΚΑΠ έτους 2017.
13. Υπόδειξη ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του προκειμένου να συγκροτηθεί το Τεχνικό Συμβούλιο Δημοσίων Έργων της ΠΕ Κιλκίς (έγκριση).
14. Ορισμός εκπροσώπου ΠΕΔΚΜ στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ανώνυμης Εταιρείας «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Α.Ε.» και παροχή εντολής και εξουσιοδότησης εκπροσώπησης της ΠΕΔΚΜ (27/4/2017) (έγκριση)
15. Ορισμός ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στο Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) της ΠΕ Σερρών (έγκριση)
16. Ορισμός ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στο Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) της ΠΕ Πέλλας (έγκριση)
17. Ορισμός ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στο Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) της ΠΕ Πιερίας (έγκριση)
18. Ορισμός ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην Γνωμοδοτική Επιτροπή του άρθρου 85 παρ. 3 του Ν. 4070/12 στην ΠΕ Πιερίας. (έγκριση)
19. Ορισμός εκπροσώπου της ΠΕΔΚΜ ως τακτικού στην Επιτροπή Κοινωνικής Υποστήριξης Αποφυκαλιζομένων στην ΠΚΜ σε αντικατάσταση του κου Βουλγαρίδη Μιχάλη, ΔΣ Νεάπολης – Συκεών.
20. Ορισμός ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του προκειμένου να συγκροτηθεί το Πειθαρχικό Συμβούλιο για την επιβολή διοικητικών κυρώσεων στα διοικητικά όργανα των φορέων παροχής συγκοινωνιακού έργου και στους ιδιοκτήτες λεωφορείων του Ν. 2963/01 σύμφωνα με το άρθρο 1 του ΠΔ 170/03 της ΠΕ Ημαθίας. (Έγκριση).
21. Ορισμός ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του σε Επιτροπή Διαγωνισμού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης του Έργου : «Επειγουσών εργασιών ενσωμάτωσης των Αντιρρήσεων σε Βάση Δεδομένων και εξαγωγή Τοπογραφικών Αποσπασμάτων σε περιβάλλον Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών, των δασών και των δασικών εκτάσεων αρμοδιότητος ΑΔΜ-Θ στις ΠΕ Θεσσαλονίκης, Πιερίας και Χαλκιδικής της Κεντρικής Μακεδονίας».
22. Ορισμός εκπροσώπου της ΠΕΔΚΜ ως τακτικού στην Επιτροπή του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) της ΠΕ Πιερίας σε αντικατάσταση του κου Βαϊνά Δημητρίου, ΔΣ Κατερίνης.
23. Ορισμός ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του προκειμένου να συγκροτηθεί η Επιτροπή Ελέγχου Παιδικών Χαρών Ν. Πέλλας.
24. Ενημέρωση - Ανακοινώσεις. 

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ
Λάζαρος Κυρίζογλου
Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…