Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έκρηξη σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος (βίντεο)


Έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγο σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, στον οδό Μάρνης και 3ης Σεπτεμβρίου.  

Στον Ευαγγελισμό έχουν μεταφερθεί ο πρώην πρωθυπουργός, ο οδηγός του και ένα ακόμη άτομο, οι οποίοι τραυματίστηκαν από την έκρηξη.  

Η έκρηξη σημειώθηκε, ενώ το όχημα ήταν εν κινήσει και και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για παγιδευμένο φάκελο. Σύμφωνα με τις πρώτες εικόνες το αυτοκίνητο έχει υποστεί μεγάλες ζημιές.
Επίσης, υπήρχε και συνοδευτικό αυτοκίνητο. Στην Αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός, ενώ έχει αποκλειστεί η περιοχή. Δείτε το βίντεο του Αnt1:

Εκτός κινδύνου είναι ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.
Έχει τραυματιστεί ελαφρά στα χέρια, τα πόδια και την κοιλιακή χώρα και υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία για προληπτικούς λόγους. Παραμένει ακόμη στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Ευαγγελισμός. 

Πολύ ελαφρά έχουν τραυματιστεί ο οδηγός του πρώην πρωθυπουργού και ένας άνδρας της ασφάλειάς του.
ΑΜΠΕ



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.