Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Συγκίνηση και ενθουσιασμός στην εκδήλωση - αφιέρωμα στον ΠΑΟΚ (βίντεο)


Τιμήθηκε ο Γ. Κούδας και παραβρέθηκαν μεγάλες δόξες της ομάδας

Εκδήλωση- αφιέρωμα στον Κυπελλούχο Ελλάδας 2017, τον ΠΑΟΚ, της οποίας τα έσοδα διατέθηκαν στον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών, διοργανώθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, το βράδυ της Πέμπτης. 

Ειδικότερα, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ) Πέλλας και ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών, με την στήριξη της ΔΗΚΕΠΑΠ, συνδιοργάνωσαν την φιλανθρωπική εκδήλωση, στα πλαίσια της οποίας έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του Χρήστου Ζαμπούνη «ΠΑΟΚ Αφού».

Μετά το τέλος της παρουσίασης του βιβλίου προβλήθηκε το εκπληκτικό ντοκιμαντέρ του αείμνηστου σκηνοθέτη Νίκου Τριανταφυλλίδη, «90 Χρόνια ΠΑΟΚ – Νοσταλγώντας το Μέλλον».

Πολλοί οι φίλοι του μεγάλου και δοξασμένου ποδοσφαιρικού συλλόγου, του ΠΑΟΚ, που παραβρέθηκαν στην μεγάλη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών, όπου κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ήταν κυρίαρχος ο ενθουσιασμός και τα συναισθήματα της περηφάνιας και της συγκίνησης. Περηφάνια για την μεγάλη ιστορία της ομάδας που συμπλήρωσε φέτος 91 χρόνια ζωής και συγκίνησης ιδιαίτερα στην στιγμή που τιμήθηκε η μεγάλη δόξα του ΠΑΟΚ: Ο «Μεγαλέξανδρος» του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Γιώργος Κούδας!  

Όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να δουν -και να συζητήσουν μαζί τους- μεγάλα ποδοσφαιρικά ονόματα που συνδέθηκαν με την ιστορία του ΠΑΟΚ! Ήταν εκεί οι: Κώστας Ιωσηφίδης, Γιώργος Κωστίκος, Κώστας Ορφανός, Κώστας Λαγωνίδης, Νίκος Καραγεωργίου, Κυριάκος Αλεξανδρίδης, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος και Νίκος Παναγιωτίδης.
Από την σημερινή ομάδα, του κυπελλούχου ΠΑΟΚ 2017, παραβρέθηκαν οι Δημήτρης Πέλκας, Χάρης Χαρίσης και Ευθύμης Κουλούρης. 

Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό και τιμήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης, ο οποίος μετέφερε τον χαιρετισμό του μεγαλομετόχου Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος όπως ειπώθηκε, αν και ήθελε, δεν μπόρεσε να παραστεί λόγω υποχρεώσεών του στο εξωτερικό.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών Μαρία Λαγομάτη ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στη διοργάνωση της εκδήλωσης και ιδιαίτερα την ΕΠΣ Πέλλας. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστέριος Αντωνίου χαιρέτισε και τίμησε τον Γιώργο Κούδα για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, προσφέροντάς του μάλιστα την προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Για το βιβλίο του Χρήστου Ζαμπούνη «ΠΑΟΚ Αφού», μίλησαν η πρώην Γ.Γ. Αθλητισμού και διακεκριμένη αθλήτρια του ΠΑΟΚ Κούλα Γιαννακίδου και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών Αθανάσιος Ξυνίδης.

Τίμησαν επίσης με την παρουσία τους την εκδήλωση οι Δήμαρχοι Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος και Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, η Βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη, ο αν. Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας Αλέξανδρος Βουδρισλής, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Μαρία Ζωγράφου- Τσαντάκη και Γιάννης Ανδρίτσος, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Μάρκος Κιοσελάκης, ο πρώην Βουλευτής Δάνης Τζαμτζής, ο πρώην Υπουργός Γιώργος Ορφανός, οι Αντιδήμαρχοι Πέλλας Παναγ. Κερασόπουλος, Ανδρέας Καραφυλιάς και Γιάννης Γυριχίδης, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΠ Απόστολος Φάκκας, ο Πρόεδρος του ΚΕΚΑΠΠΑ Πέλλας Νίκος Βαλνάρης, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Πέλλας Πέτρος Περδικάτσης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ιερείς, εκπρόσωποι φορέων κα. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων ΠΑΟΚ Γιαννιτσών «Πατριαρχείο» έδωσαν έναν ξεχωριστό και ενθουσιώδη τόνο στην εκδήλωση. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.