Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι επίσημες ανακοινώσεις για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στο Άδενδρο - Tρεις οι νεκροί


Βραδινές ώρες χθες (13-05-2017) στην περιοχή του Άδενδρου Θεσσαλονίκης, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, επιβατική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη, εκτροχιάστηκε από την πορεία της, εξήλθε από τη σιδηροδρομική γραμμή και προσέκρουσε σε παρακείμενο οίκημα.

Αποτέλεσμα των ανωτέρω ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός δύο (2) ατόμων ηλικίας 44 και 50 ετών και ο τραυματισμός έντεκα (11) ατόμων ηλικίας 23 έως 75 ετών, ένας (1) εκ των οποίων (55χρονος) κατέληξε πρωινές ώρες σήμερα (14-05-2017), σε νοσοκομείο της πόλης όπου είχε μεταφερθεί.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, σταθμοί της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Ε.Κ.Α.Β.
Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κουφαλίων.

Η ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος για το δυστύχημα

Άμεση κινητοποίηση πραγματοποίησε η Υπηρεσία μας, στις 21:40 χθες, έπειτα από εκτροχιασμό αμαξοστοιχίας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, στην περιοχή Άδενδρο του νομού Θεσσαλονίκης. Κατά την άφιξη των πυροσβεστικών δυνάμεων, από τα συντρίμμια της αμαξοστοιχίας, ανασύρθηκαν δύο (2) θανάσιμα τραυματισμένα άτομα, απεγκλωβίστηκαν επτά (7) τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ενώ διασώθηκε μεγάλος αριθμός επιβαινόντων. Στην επιχείρηση διάσωσης έλαβαν μέρος 65 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 27 οχήματα και ένας διασωστικός σκύλος από Υπηρεσίες του νομού Θεσσαλονίκης και των όμορων νομών, οι οποίες τέθηκαν σε επιφυλακή.

Οι έρευνες για τυχόν εγκλωβισμένα άτομα συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, ενώ στον τόπο του συμβάντος παραμένουν οκτώ (8) πυροσβέστες με τρία οχήματα.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. apo pou k os pou dinoume kratika ktiria na menoun alvanoi re vromiarides ellines?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρόσφερε ο ΟΣΕ σε ένα ζευγάρι Ελλήνων που είναι άστεγοι τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά δεν το δέχθηκαν γιατί ήθελαν στη Θεσσαλονίκη και όχι στο Άδενδρο. Έπειτα το πρόσφεραν στους Αλβανούς και αυτοί δέχθηκαν και ευχαρίστησαν τη διοίκηση του Οργανισμού.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.