Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιορτή volley Ε.Σ.Π.Ε.Μ. 2017 στα Γιαννιτσά




Την εκδήλωση για το κλείσιμο της φετινής χρονιάς των πρωταθλημάτων βόλλεϊ της Ε.ΣΠ.Ε.Μ  θα φιλοξενήσουν τα Γιαννιτσά στο κλειστό “ΕΛΛΗ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ”, το Σάββατο 3 Ιουνίου.

Η γιορτή  διοργανώνεται από τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών ( τμήματα βόλλεϊ ) με την ευγενική χορηγία του Δήμου Γιαννιτσών.  Ευχαριστούμε ειδικά τον δήμαρχο της πόλης μας κύριο Γρηγόριο Στάμκο καθώς και τον αντιδήμαρχο αθλητισμού κύριο Ιωάννη Γυριχίδη για την αμέριστη βοήθειά τους.

Κατά την έναρξή της θα γίνει ο αγώνας τελικού κυπέλλου γυναικών της Ε.ΣΠ.Ε.Μ. ανάμεσα σε δύο αξιόμαχες ομάδες, τον Ποσειδώνα της Βέροιας και του Αίαντα του Κιλκίς στις 18:00. Ένας δυναμικός τελικός που αξίζει να παρακολουθήσετε.

Αμέσως μετά την αναμέτρηση θα ακολουθήσουν οι απονομές μεταλλίων στούς αθλητές και αθλήτριες καθώς και των κυπέλλων των  ομάδων όλης της Κεντροδυτικής Μακεδονίας που διακρίθηκαν στα φετινά πρωταθλήματα.

Ο Μέγας φέτος περήφανος για την ανάθεση και διοργάνωση της γιορτής  στο σύλλογο, θα σηκώσει το κύπελλο εκείνο που σηματοδοτεί την άνοδό του στην Α2 εθνική κατηγορία γυναικών.

Ανοιχτή πρόσκληση σε όλη την αγωνιστκή κοινότητα της Ε.Σ.Π.Ε.Μ και όχι μόνο.  Τιμή μας η παρουσία σας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.