Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Xρυσό Κύπελλο για τον Όμιλο Σκακιστών Γιαννιτσών


Την Κυριακή 30 Απριλίου 2017 πραγματοποιήθηκε στη Νέα Τραπεζούντα Πιερίας ανοιχτό τουρνουά γρήγορου σκακιού (rapid) στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Υψηλάντεια 2017», το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο από το 1983 με τη συνεργασία του Μορφωτικού Ποντιακού Συλλόγου «Αλέξανδρος Υψηλάντης» της Νέας Τραπεζούντας, των Σκακιστικών Συλλόγων της πόλης της Κατερίνης (Σ.Ο. Κατερίνης, Σ.Ο. Π.Κ.Δ. Κατερίνης) και της Ε.Σ.Σ.ΚΕ.ΔΥ.Μ.
Στο τουρνουά συμμετείχαν αθλητές από Γιαννιτσά, Βέροια, Πτολεμαΐδα, Κοζάνη, Κιλκίς, Αθήνα, Κατερίνη και Νέα Τραπεζούντα Πιερίας.
Ο Όμιλος Σκακιστών Γιαννιτσών αγωνίστηκε με την συμμετοχή 9 αθλητών και συγκεντρώνοντας τους περισσότερους πόντους του τουρνουά κατέκτησε την πρώτη θέση μεταξύ των άλλων συλλόγων.

Πιο συγκεκριμένα στην ατομική κατάταξη πρωτιές απέσπασαν τρεις αθλητές της ομάδας.
Ειδικότερα το χρυσό μετάλλιο πήραν:

ο Βίκτωρ Στέφαν, ο οποίος κατέλαβε την 1η θέση στην συνολική τελική κατάταξη του τουρνουά (ηλικίας από δεκατρία ετών και άνω),

η Δέσποινα Ζουμπουρδικούδη, πρώτο κορίτσι στην συνολική γενική κατάταξη του τουρνουά (ηλικίας από δεκατρία ετών και άνω) και 

ο Κωνσταντίνος Ράπτης στην κατηγορία U08.
Ταυτόχρονα το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν:

ο Γρηγόρης Ισλάκογλου, ο οποίος κατέλαβε την 2η θέση στην συνολική τελική κατάταξη του τουρνουά (ηλικίας από δεκατρία ετών και άνω),

η Θεοδώρα Πετρίδου στην κατηγορία U10,

η Δανάη Λαμπρινού στην κατηγορία U08.

Το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία U10 απέσπασε ο Αθανάσιος Λαμπρινός, ενώ ταυτόχρονα εξαιρετικές ήταν οι παρουσίες των αθλητών Δημήτριου Ποζουκίδη και Χαράλαμπου Αμιτζόγλου.
Οι σκακιστές συμμετείχαν υπό την καθοδήγηση του προπονητή Ιωάννη Χατζηαβραμίδη.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.