Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μετέφερε παράνομα με το αυτοκίνητό του 10 αλλοδαπούς


Συνελήφθη, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, άτομο που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Πρόκειται για 27χρονο, σε βάρος του οποίου, καθώς και σε βάρος 40χρονου συνεργού του, που αναζητείται, σχηματίσθηκε δικογραφία, από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και παράνομης μεταφοράς- προώθησης μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας.
Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (04-06-2017) στην περιοχή της Σταυρούπολης, αστυνομικοί των παραπάνω Υπηρεσιών ακινητοποίησαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συλληφθείς και σε έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά (10) αλλοδαπών, που εντοπίστηκαν στο εσωτερικό του οχήματος.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα από περιοχή του Έβρου, ενώ θα κατέβαλαν το χρηματικό ποσό των (1.500) ευρώ έκαστος, για τη μεταφορά τους στη Θεσσαλονίκη.

Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. όχημα ως μέσο μεταφοράς και ένα (1) κινητό τηλέφωνο που κατείχε ο 27χρονος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.