Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πανελλαδικές: 1.603 οι υποψήφιοι από τα σχολεία της ΔΔΕ Πέλλας


«Πρεμιέρα» αύριο Τρίτη, 6 Ιουνίου, στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους 104.965 υποψηφίους, που θα διεκδικήσουν μία από τις 70.726 θέσεις στην Tριτοβάθμια Eκπαίδευση. «Ποδαρικό» στις Πανελλαδικές Εξετάσεις θα κάνουν φέτος τα επαγγελματικά λύκεια (ΕΠΑΛ), με τους υποψηφίους από τα ημερήσια και εσπερινά ΕΠΑΛ να εξετάζονται, στο μάθημα της Ελληνικής Γλώσσας.
Την επόμενη ημέρα, Τετάρτη 7 Ιουνίου, τη σκυτάλη παίρνουν οι υποψήφιοι των ΓΕΛ, που θα εξεταστούν επίσης στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

Οι υποψήφιοι από σχολεία της Πέλλας

Σε ότι αφορά στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, σύμφωνα με τα στοιχεία που μας έδωσε στην αποκλειστική του συνέντευξη στην Η.Ε. Karatzova.com, ο Διευθυντής της ΔΔΕ Δρ. Κωνσταντίνος Κούγκας, στις Πανελλήνιες Εξετάσεις από τα σχολεία της Πέλλας συνολικά θα συμμετάσχουν 1.603 μαθητές. 

Ειδικότερα θα λειτουργήσουν:
- 8 Εξεταστικά Κέντρα ΓΕΛ, με 1.155 υποψηφίους και 
- 2 Εξεταστικά Κέντρα ΕΠΑΛ, με 448 υποψηφίους. 

Για τους μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες λειτουργούν:
α. Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο στην Έδεσσα, για τους μαθητές των ΓΕΛ
β. Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο στην Θεσσαλονίκη, για τους μαθητές των ΕΠΑΛ.

Γενικά, η ώρα έναρξης των εξετάσεων έχει οριστεί στις 08:30 και οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες. Όσον αφορά στα ΕΠΑΛ, για το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις ώρες. Όσον αφορά στην εξέταση των ειδικών μαθημάτων, οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00, για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 08:30, και μέχρι τις 14:30, για το μάθημα με ώρα εξέτασης 15:00.

Η διάρκεια εξέτασης για τα μαθήματα των ξένων γλωσσών και της Αρμονίας είναι τρεις ώρες, των Σχεδίων (Ελεύθερο και Γραμμικό) είναι έξι ώρες, και του ειδικού μαθήματος «Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων» είναι περίπου είκοσι λεπτά.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΊΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟ+ΜΕΤΑ/ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΕΣ ΩΡΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ (ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ)....ΚΑΛΑ, ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ...ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΦΥΣΙΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή επιτυχία με ηρεμία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.