Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φ.Σ. Πέλλας: Το 1o Συνέδριο Υπηρεσιών Υγείας Φαρμακείου στο Λουτράκι Αλμωπίας



Στις 2 & 3 Σεπτεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί το 1ο Εθνικό Συνέδριο Υπηρεσιών Υγείας Φαρμακείου στο Λουτράκι Αριδαίας, υπό την αιγίδα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πέλλας. 
Στο συνέδριο θα αναλυθούν εκτενώς οι διαδικασίες που μπορούν να διεξαχθούν στο χώρο του φαρμακείου, ο ρόλος του φαρμακείου ως εργαλείο μείωσης κόστους για την πολιτεία, η ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της αγωγής των ασθενών με την διαχείριση της φαρμακοθεραπείας τους, ο ρόλος του φαρμακείου ως σημείο συλλογής φαρμακοεπιδημιολογικών δεδομένων για φαρμακευτικές εταιρίες και δημόσιο. 

Θα παρουσιαστούν ο Αντιγριπικός εμβολιασμός, η πνευμονιοκοκκική πνευμονία και εμβολιασμός, αντιτετανικός εμβολιασμός, διακοπή καπνίσματος, ΧΑΠ, διαχείριση φαρμακοθεραπείας και καθοδήγηση των ασθενών στη χρήση των φαρμάκων τους. 
Στο συνέδριο είναι καλεσμένοι καθηγητές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (τμήμα Υγιεινής), η πνευμονολογική εταιρία Ελλάδος πλήθος διακεκριμένων φαρμακοποιών και τεχνοκρατών της χώρας και προσωπικότητες με βαθιά γνώση και εξειδίκευση στις Υπηρεσίες υγείας. 

Με αφορμή την ένταξη του φαρμακείου στην ΠΦΥ, η νέα πορεία είναι προδιαγεγραμμένη και καθορίζει το μέλλον του Beyond the pill. 

Ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πέλλας

«Με την κίνησή μας αυτή έχουμε σκοπό να εφοδιάσουμε το Ελληνικό Φαρμακείο με χρήσιμες πληροφορίες γύρω από τις διαδικασίες τα πρωτόκολλα και τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθηθούν για την ασφαλή μετάβασή του στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται», επισημαίνει ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πέλλας Πάνος Ζαρογουλίδης. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. εν τω μεταξυ κοιταχτε να ριξετε λιγο και τις τιμες των προιοντων των,Φαρμακειων σας, προσαρμοστετε τες στα νεα δεδομενα της κρισης,την ανεργια, τα χαμηλα , η, ανυπαρκτα μεροκαματα! ριξτε λιγο νερο στο κρασι σας,χαμηλωστε και εσεις τα κερδη σα<ς,οπως ολοι οι δοκιμαζομενοι Ελληνες,συμπατριωτες και πελατες σας! τουλαχιστον τα παραφαρμακευτικα ,παραιατρικα στα Σκοπια και στην Βουλγαρια ειναι 30 εως 40% φθηνοτερα και επωνυμα,γιατι το εχετε παρακανει1

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.