28.6.17

Απολογισμός σχολικού έτους 2016-2017 ΔΔΕ Πέλλας

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας ανακοινώνεται ότι:

1. Την Τρίτη 27-06-2017 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Πέλλας (Έδεσσα) η εκδήλωση «Απολογισμός σχολικού έτους 2016-2017» στο πλαίσιο της κοινωνικής λογοδοσίας που εφαρμόζουν η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΔΕ) Πέλλας και οι 49 Σχολικές Μονάδες αρμοδιότητάς της.
2. Παρουσιάστηκαν οι δράσεις της ΔΔΕ Πέλλας και των σχολείων για το σχολικό έτος 2016-2017. Επίσης, βραβεύτηκαν 200 εκπαιδευτικοί και 790 μαθητές που διακρίθηκαν σε διάφορες τοπικές και πανελλήνιες διοργανώσεις. Οι κυριότερες θεματικές των βραβεύσεων αφορούσαν σε:

- Διαγωνισμούς Μουσικής, Μουσικά Μαθητικά Φεστιβάλ
- Διαγωνισμούς Μαθηματικών, Φυσικής, Χημείας, Φιλοσοφίας, Επιχειρηματολογίας, Επιχειρηματικότητας, Πληροφορικής, Ρομποτικής, Θεάτρου, Ποίησης κλπ.
- Διακρίσεις σε αθλητικές διοργανώσεις, όπως στίβο, μπάσκετ, βόλεϊ κλπ.
- Καινοτόμες Δράσεις, όπως Διαμεσολάβηση Ομηλίκων, Προσομοίωση Δημοτικού Συμβουλίου, Αγωνιστικός Προσανατολισμός (Orienteering), 2ο Θερινό Σχολείο – Κατασκήνωση Πολιτισμού και Εκπαιδευτικών Δράσεων κλπ. 

3. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Δήμαρχοι και των τεσσάρων δήμων του Ν.Πέλλας, ο Υποδιοικητής της 2ας Μηχανοκίνητης Μεραρχίας, η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Έδεσσας και Αλμωπίας, ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, Σχολικοί Σύμβουλοι της ΔΔΕ Πέλλας αλλά και της ΔΠΕ Πέλλας, οι Πρόεδροι Σχολικών Επιτροπών των Δήμων, η Προϊσταμένη του ΚΕΔΔΥ Πέλλας, εκπρόσωπος του ΠΥΣΔΕ Πέλλας και της Α΄ ΕΛΜΕ Πέλλας, στελέχη εκπαίδευσης, εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές.  
4. Άπαντες οι παριστάμενοι δήλωσαν την ευχαρίστησή τους για την εκδήλωση καθώς και την επιθυμία τους για επανάληψη αντίστοιχων εκδηλώσεων στο μέλλον.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Δ.Ε. ΠΕΛΛΑΣ
Δρ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΓΚΑΣ
Χημικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.