Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στην κορυφαία πεντάδα του Ευρωμπάσκετ 2017 η Μάλτση από τη Γουμένισσα Κιλκίς


Η αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Εβίνα Μάλτση από τη Γουμένισσα του Κιλκίς, συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία πεντάδα του Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα της FIBA, η Μάλτση ενέπνευσε τις συμπαίκτριές της για να φτάσουν στην ιστορική στιγμή και στην καλύτερη παρουσία της ελληνικής ομάδας στη διοργάνωση, με την τέταρτη θέση που κατέλαβε.

Η αειθαλής άσος, που είχε αναδειχθεί MVP το 2009 στην ίδια διοργάνωση, ολοκλήρωσε το τουρνουά με μέσο όρο 16,1 πόντους, 6,6 ριμπάουντ και 4,1 ασίστ ανά αγώνα. 
Πολυτιμότερη αθλήτρια της διοργάνωσης αναδείχθηκε η Άλμπα Τόρενς, που με 18 πόντους στον τελικό απέναντι στη Γαλλία (17,8 μέσο όρο) οδήγησε την Εθνική Ισπανίας στην πρώτη θέση της Ευρώπης.

Εκτός της Μάλτση και της Τόρενς, στην κορυφαία πεντάδα του τουρνουά ψηφίστηκαν επίσης οι, Εντέν Μιριέμ (Γαλλία), Έμα Μέεσμαν (Βέλγιο) και Σεσίλια Τζανταλασίνι (Ιταλία).
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.