Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χ. Πορτοκαλίδης: "Η Σκύδρα του αθλητισμού και του πολιτισμού 2017" (φωτο)


Το κάποτε στολίδι Δημοτικό Στάδιο του Ν. Πέλλας δυστυχώς σήμερα έχει παραδώσει <<το πνεύμα του>> λόγω της μέγιστης αδιαφορίας της αγαπητής μου Δημάρχου και ειδικά των συνεργατών της.

Πρέπει να σας προβληματίσει η σημερινή κατάσταση του γηπέδου της Σκύδρας και φυσικά δικαιολογίες του στιλ δεν έχουμε υπαλλήλους δεν ευσταθούν.

Ακόμη και τα χρήματα 172.000 Eυρώ  που η πολιτεία έχει εξαγγείλει  στο Δήμο μας, για το ΔΑΚ Σκύδρας, έντεχνα προσπαθείτε να το οικειοποιηθείτε, λες και αν ήταν άλλοι στην θέση σας δεν θα τα έδινε η πολιτεία. 

Ένας μεγάλος αριθμός ενηλίκων και πιτσιρικάδων προσπαθεί να αθληθεί κάτω από άθλιες συνθήκες. Ο ολοένα αυξανόμενος αριθμός ατόμων που αθλούνται και αυτό είναι το ενθαρρυντικό κομμάτι, κινδυνεύει από τα φίδια και τα τρωκτικά.

Το επίσης άσχημο είναι ότι πλέον ο φύλακας που έχει τοποθετηθεί  πριν από λίγες μέρες χρησιμοποιείται αλλού  και το στάδιο έχει αφεθεί στο έλεος του θεού. Ευδοκιμούν πλέον μέσα στις εγκαταστάσεις του, παράνομες συναλλαγές, πεταμένες σύριγγες …………και άλλα!

Παρά τις λαλίστατες εξαγγελίες η δημοτική αρχή δεν έχει ανταποκριθεί ούτε στο ελάχιστο τα τελευταία χρόνια για να καλυτερεύσει τις συνθήκες άθλησης των δημοτών και των σωματείων. Με λίγη παραπάνω προσοχή αδιαμφισβήτητα οι αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης μας, θα μπορούσαν να αποτελούν κόσμημα. 
Αγαπητή μου λυπάμαι που το λέω αλλά δυστυχώς και σε αυτό το κομμάτι έχεις αποτύχει…….

Το μόνο που ενδιαφέρει εσένα και τους συνεργάτες σου είναι να ανακαλύπτεις εκδηλώσεις, για να βγαίνεις φωτογραφίες τις οποίες ανεβάζει η εν δυνάμει αντιδήμαρχος πολιτισμού στα μέσα μαζικής δικτύωσης <<ευλογώντας τα γένια σας>>.
Θα σας πρότεινα να βγείτε στο στάδιο της πόλης μας φωτογραφίες.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗΣ ΧΑΡΙΤΩΝ
ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 

Δείτε τις φωτογραφίες από και πέριξ του Σταδίου:

Εκτός αγωνιστικού χώρου γηπέδου
Αγωνιστικό χώρος γηπέδου ποδοσφαίρου
Μέσα στο γήπεδο εκτός αγωνιστικού χώρου
Δίπλα στο κλειστό γυμναστήριο
Τα χόρτα έφτασαν στο ύψος των φύλλων των δέντρων


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

26 comments:

  1. Τα ίδια και στην Έδεσσα. Πασά Τσαΐρ και χίλια πεύκα για αυτούς που ξέρουν. Θλιβερές εικόνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο και να χτυπάςΧαρούλη μην πω τι στα ππατώματα η σκυδρα είναι του πολιτισμού και του αθλητισμού μόνο ένας τυφλός δεν το βλεπει σύλλογοι και δήμος μαζί έκαναν τη διάφορα και ποιος είσαι εσύ που ακυρώνεις το έργο των συλλόγων.έλα και συ με τους όμοιους σου να στηρίξετε και να φωτογραφηθειτε.εσείς όμως άφαντοι μόνο λογια και φωτογραφίες με τη μηχανή στο χέρι είσαι και περιμένεις αλήθεια τι δουλειά κανεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγγνωμη σου αρεσει το γηπεδο της Σκυδρας εσενα που σχολιασες.Ενταξει απο υπαλληλους εχουμε αρκετους δεν πειραζει που σχολανε απο τις 11

      Διαγραφή
    2. Μάλλον στραβός _γλιφτης είσαι και τα βλέπεις όλα καλά

      Διαγραφή
  3. Η καλύτερη δημεαρχος που έχει περάσει και οι καλύτεροι αντιδήμαρχοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει, σε ποιον ενδιαφερουν αυτα που λενε ο πορτοκαλιδης, ο γαβριηλιδης και ο καραγιαννης; τραγικοι....βραζουν στο ζουμι τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα περισσότερα χρήματα απο κάθε άλλο δήμο τα πήρε ο Δήμος σκυδρας τυχαίο;;;μετα απο διεκδίκηση και αγώνα οπως και τόσα αλλα όποτε όσα δεν φθάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρες πρώτα αρχηγό χάρη και μετά μιλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Δήμαρχος έχει σοβαρά θέματα που πρέπει να ασχοληθεί για το καλο των δημοτών και του δήμου σιγά μη σου δώσει αξία εσένα και όσους σε βάζουν να κανεις τον φωτορεπόρτερ τζάμπα κοπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΑΤΆΚΙ Ε ΓΑΤΆΚΙ ΣΙΓΆ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΊ ΜΑΖΊ ΣΟΥ ΚΟΤΖΆΜ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΚΑΤΕΡΊΝΑ ΠΡΟΧΩΡΆ ΔΥΝΑΤΆ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για το θέμα μιλήστε ρε παιδιά
    Έχει άδικο ο άνθρωπος που τα βγάζει στον αέρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι φιλε, εχει αδικο γιατι ειναι ο τελευταιος που δικαιουται να μιλαει, δεν θα ξεχασω που εμεις με τα μικρα παιδιου του συλλογου βγηκαμε για καθαριοτητα την ημερα του περιβαλλοντος, και αυτος με τον αρχηγο του υον Καραγιαννη περασαν απο μπροστα μας κουστουμαρισμενοι και πινανε τον καφε τους ωρες ολοκληρες, αντι να δωσουν ενα καλο παραδειγμα. Γι αυτο ο 'κυριος" αυτος δεν δικαιουται να μιλα.

      Διαγραφή
    2. Ενώ της Ιγνατιάδου σκοτώθηκαν να καθαρίζουν εκείνη τη μέρα....στον ύπνο τους

      Διαγραφή
    3. Ναι, η Ιγνατιαδου , οι αντιδημαρχοι, συμβουλοι, ο προεδροςτης Σκυδρας ηταν ολοι τους εκει και καθαριζαν και τους ειδες χαρη, αλλα μουγκα....αυτα δεν σε συμφερουν μαθε και κατι ακομη, κουρασες με την απλα και τη ξαπλα σου, τις βολτες και την απραγια σου. Πανε για κανενα μηνα σε κανενα εργοστασιο, αντε φτανουν οι καφεδες.

      Διαγραφή
    4. Γιακαμοζη, Παπαδοπουλου, Θεοδοσίου, Χη Γιαννίδης . Αυτοί ήσαν όλοι. Και βεβαίως με τα κοστουμάκια τους και τα γυαλάκια τους πέρασαν να ρίξουν μια ματιά οι κ.κ.Κρητίδης και Μέγας. Οι λοιποί δέκα ροχαλιζαν κανονικά.

      Διαγραφή
  10. Δεν εχει αδικο φιλε αλλα, 20 χωρια, 20 γηπεδα και 40 παρκα. οσο και να θελουν για να τα γυρισουν ολα αυτα, μεχρι να φτασουν απο εκει που ξεκινησαν φυσικο ειναι να μεγαλωσουν. ασε που χαρουλη η κυρια πληρωνει απο την τσεπη της πολλες φορες τον καπαρντιγκαλο για να θεριζει. Εσυ αν ησουν στην θεση της θα ηθελα να ηξερα τι θα εκανες. αντε βρες καμια δουλεια να ασχολεισαι γιατι μας τα χεις πρηξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό που πρέπει να λάβει υπόψη της η δημοτική αρχή είναι ότι το στάδιο της Σκύδρας χρησιμοποιείτε από πολλούς συμπολίτες μας για την καθημερινή τους άθληση. Είναι προφανές από τις φωτογραφίες ότι το μέρος έχει καταστεί ακατάλληλο προς χρήση και ίσως επικίνδυνο για τους ανθρώπους. Σταματείστε λοιπόν να βγάζετε τα απωθημένα σας εδώ μέσα και απαιτείστε από τους αρμοδίους να κάνουν αυτό για το οποίο έχουν εκλεγεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΑΝΤΗΔΗΜΑΡΧΟΣ πολιτισμού αθλητισμού ητσν αν δεν κάνω λάθος το δεξί χέρι του Τζαμτζή όποτε χάρη τα παράπονα σου στον Τζαμτζή που δεν τον έμαθε να κάνει σωστά την δουλειά του κ όχι στην δήμαρχο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΧΑΡΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΑΚ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΦΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ 45000 ΕΥΡΩ ΠΗΡΕ Ο ΓΙΑΝΝΟΥ ΛΑΙ ΟΧΙ 172000 ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ. Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΙΝΟΣ 100000 ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΕΡΑΣΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λοιπόν για να τελειώνουμε
    Οι αθλητικές εγκαταστάσεις τις πόλης χρησιμοποιούνται από διάφορους γυμναστές και μη με αυτοσκοπό το προσωπικό όφελος .Αδήλωτα και αφορολογητα εκμεταλλευόμενοι την ανυπαρξίας του Δήμου.Επιτέλους ας αναλάβουν και την φροντίδα. Τι δεν καταλαβαίνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ σωστα μιλας.Αυτοι που χρησιμοποιουν τις εγκαταστασεις πληρωνουν κατι στον δημο?γιατι βγαζουν λεφτα ας μην κοροιδευομαστε.Τωρα γιασ ολους εσας που ασχολιστε με την καλη δημαρχο και τον κακο πορτοκαλιδη προφανως δεν πηγαινετε στο γηπεδο

      Διαγραφή
  15. χαρη παρε την μεσινεζα και τρεχα.τοπκος αρχοντας δεν εισαι και εσυ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτος δεν δουλευει για την οικογενεια του, θα δουλεψει για το δημο;;; τεμπελχαναδες

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.