Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ξεκίνησαν οι απολύσεις συμβασιούχων – Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας ένας από τους 2 "γαλάζιους" δημάρχους που κάνουν την αρχή


Δύο "γαλάζιοι" δήμαρχοι είναι οι πρώτοι που προχωρούν σε απολύσεις συμβασιούχων μετά την απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Πρόκειται για τον δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελο Μπουρνούς και τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας Ημαθίας και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παναγιώτη Γκυρίνη.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου με χθεσινή του απόφαση, επικαλούμενος την απόφαση του ΕΣ, κάνει γνωστό στους έξι συμβασιούχους ότι «ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου δεν δύναται πλέον από 21-06-17, να αποδέχεται την παροχή -από μέρους σας- των εργασιών για τις οποίες προσληφθήκατε».

Απολύσεις και στην Ημαθία

Στο δήμο Αλεξάνδρειας (Ημαθίας), σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Γκυρίνης κάλεσε χθες στο γραφείο τους 20 συμβασιούχους καθαριότητας που είχαν προσληφθεί στις 24 Ιουνίου του 2015 (σ.σ. άρα αύριο Παρασκευή κλείνουν 24μηνο) και τους ανακοίνωσε την απόλυσή τους, τονίζοντας τους ότι «αλλιώς θα έχει ποινικές κυρώσεις».

Να σημειωθεί ότι συμβασιούχοι είναι απλήρωτοι και τους σχεδόν έξι μήνες του 2017, καθώς ο Επίτροπος του νομού αρνείται να υπογράψει τα εντάλματα πληρωμής, ενώ αρνητική ήταν και η απόφαση του Ειρηνοδικείου Αλεξάνδρειας επί της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν.
Πηγή: aftodioikisi.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Να το κανουν ολοι οι δημαρχοι σιγα σιγα να μειωνοντε τα λεφτα απο το βολεψηματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.