Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρεμιέρα για τις πανελλαδικές - Περίπου 3.500 είναι οι υποψήφιοι από ΕΠΑΛ της Κ. Μακεδονίας


Χωρίς προβλήματα ξεκίνησαν σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις. Την πρεμιέρα έκαναν οι μαθητές από τα ημερήσια και τα εσπερινά ΕΠΑΛ. Οι υποψήφιοι εξετάζονται στο μάθημα της Ελληνικής Γλώσσας.

Στην Κεντρική Μακεδονία λειτουργούν 21 εξεταστικά κέντρα για τις πανελλαδικές των Επαγγελματικών Λυκείων και συμμετέχουν περίπου 3.500 υποψήφιοι για μία θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

“Τα θέματα δόθηκαν στους υποψήφιους στις 09:05 π.μ.. Δεν έχει αναφερθεί κανένα πρόβλημα”, ανέφερε στο www.praktoreio-macedonia.gr, o Προϊστάμενος Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης της Περιφερειακής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Κωνσταντίνος Κεραμιδάς.

Η Θεσσαλονίκη είναι το κέντρο για τις ανάλογες προφορικές εξετάσεις των υποψηφίων με ειδικές εκπαιδευτικές ικανότητες ή αναπηρία από όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

“Στη Θεσσαλονίκη έχουμε δύο Εξεταστικά Κέντρα και το Βαθμολογικό του ΕΠΑΛ, τα οποία υποδέχτηκαν τους μαθητές από σχολεία όλης της Βόρειας Ελλάδας, από τη Θεσσαλία μέχρι και τη Θράκη, για τις πανελλαδικές προφορικές εξετάσεις. "Eπιτηρητές αλλά και εξεταστές προφορικών, όλοι βρίσκονται στις θέσεις τους, και ευελπιστούμε ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα”, λέει χαρακτηριστικά ο κ. Κεραμιδάς.

Αύριο Τετάρτη 7 Ιουνίου, τη σκυτάλη παίρνουν οι υποψήφιοι των Γενικών Επαγγελματικών Λυκείων, οι οποίοι θα εξεταστούν επίσης στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.