Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόσκληση συμμετοχής εκθετών στην 3η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας


Το δικό της αναπτυξιακό αποτύπωμα έχει θεμελιώσει η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας η οποία εισέρχεται, πλέον, αισίως και δυναμικώς στην τρίτη της χρονιά, επιδοκιμάζοντας και δικαιώνοντας την πρωτοβουλία και την αποφασιστικότητα της Δημοτικής Αρχής για τη θέσπιση, τη λειτουργία και την καθιέρωσή της.

Έχοντας ως βάση και ως ώθηση τη γνώση, την εμπειρία και την επιτυχία των δύο προηγουμένων ετών αναμένεται ν΄αποτελέσει και φέτος το αυγουστιάτικο διακριτό γεγονός στον τομέα του επιχειρείν σ΄ επίπεδο  Κεντρικής Μακεδονίας κι ευρύτερα.
Ήδη, έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες και οι προεργασίες για την  3η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας που θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 25 Αυγούστου έως την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017, στην καθιερωμένη της θέση επί της περιφερειακής οδού της 19ης Μαΐου.
Στο πλαίσιο αυτό προγραμματίζεται να  εκτεθούν και να παρουσιαστούν από παραγωγικούς κι εμπορικούς κλάδους κάθε είδους προϊόντα και υπηρεσίες του πρωτογενούς, δευτερογενούς και τριτογενούς τομέα της οικονομίας με προτεραιότητα στην παράδοση, στις τέχνες, στη γεωργοκτηνοτροφία, στη διατροφή, στη μεταποίηση, στην ένδυση και υπόδηση, στη διακόσμηση και καλλωπισμό, στα παιχνίδια, στον εξοπλισμό, στα μηχανήματα και στη σύγχρονη τεχνολογία.

Θα υπάρχουν, επίσης, καθορισμένοι χώροι ψυχαγωγίας, διασκέδασης κι εστίασης.
Ταυτόχρονα, θα υλοποιηθούν πολλές εκδηλώσεις που θα εμπλουτίσουν την 3η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας με τη συμβολή συλλόγων, σωματείων κι εθελοντικών  ομάδων.  
Όσοι, λοιπόν, επιτηδευματίες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ως εκθέτες ή ως πάροχοι υπηρεσιών, μέσα στο προαναφερόμενο περίγραμμα των δραστηριοτήτων της 3ης Εμποροπανήγυρης Σκύδρας, προσκαλούνται να καταθέσουν εγκαίρως την αντίστοιχη αίτηση, (είναι διαθέσιμη και μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Σκύδρας www.skydra.gr) και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, αναλόγως με την περίπτωση, στο Δημαρχείο Σκύδρας, από την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 έως τη Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017, τις εργάσιμες ημέρες κι ώρες.
Αρμόδια στελέχη του Δήμου Σκύδρας για παροχή πληροφοριών και κατάθεση αιτήσεων – δικαιολογητικών είναι:

Ελένη Ευαγγελίδου, τηλ.: 2381351882. Ιγνάτης Καραπαναγιώτης τηλ.:2381351886, Δημήτρης Πορτοκαλίδης, τηλ.:2381351887, Πετρούλα Κολυμπάρη 2381351881 και Δημήτρης Αλεξανδρίδης  τηλ.:2381351802.

Η 3η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας απευθύνεται σ΄ολους ανεξαιρέτως τους επιτηδευματίες και τους καλεί ν΄αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που τους προσφέρει.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.