Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιορτή λήξης σχολικού έτους στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Έδεσσας


Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκε από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Έδεσσας η γιορτή για τη λήξη του τρέχοντος σχολικού έτους. Η γιορτή έλαβε χώρα στην αυλή του σχολείου, το απόγευμα της Παρασκευής 16 Ιουνίου, όπου με τη συνοδεία τοπικής παραδοσιακής μουσικής όλοι, μικροί και μεγάλοι, αποχαιρέτισαν το σχολικό έτος και αφού γλέντησαν, ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι.

για το Δ.Σ.
Πέτρος Πριβαρτιτσάνης
Πρόεδρος
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Αξιότιμε κύριε Πριβαρτιτσάνη ακολουθείς τα χνάρια του άλλοτε συνεργάτη σου (Γιάννου). Θα γίνει η εκδήλωση, γίνετε η εκδήλωση τώρα, έγινε η εκδήλωση...... για να διατηρείσαι στην επικαιρότητα. Θα γίνουν τα Ανθεστήρια, γίνονται τα Ανθεστήρια τώρα, ευχαριστήρια που έγιναν τα ανθεστήρια...... ο χορός στο Στάδιο κλπ.
    "Μαύρο" θα πάρεις όπως και ο άλλοτε συνεργατης σου δήμαρχος με τα καμώμματα σας. Μόνο στο φ/β έχουν πέραση τετοιες ανακοινωσεις. Δεν απευθύνεστε σε "ιθαγενείς"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.