Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αυλαία της εκδήλωσης "Ο χορός είναι ζωή"- 6ο Αντάμωμα Ελληνικών Παραδόσεων


«όσο ο χορός γυρίζει, ο κύκλος μεγαλώνει»

Η αυλαία της εκδήλωσης έπεσε, για την μια ακόμα χρονιά, αφήνοντας μια γλυκιά γεύση ικανοποίησης, περηφάνιας, συγκίνησης και χαράς για όλους. Στον απόηχο της μεγαλειώδους εκδήλωσης, η οργανωτική επιτροπή αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Έδεσσας και τον Δήμαρχο Δημήτρη Γιάννου που στάθηκε δίπλα μας,  την δημοτική επιχείρηση (ΔΗΚΕΔΕ Α.Ε.) και την πρόεδρο Νατάσσα Ιατρίδου καθώς και τον διευθυντή Κώστα Τακατζόγλου. Τις επιχειρήσεις που την στήριξαν οικονομικά με «μπάνερ» διαφήμισης, και έτσι καταφέραμε να καλύψουμε κάποια πάγια έξοδά της και όλους τους απλούς πολίτες που δημιούργησαν έναν πλούσιο μπουφέ για τη φιλοξενία των καλεσμένων μας. 

Ευχαριστούμε τον Γιάννη Γαλανό  για τη μεγάλη χορηγία σε είδος (κοτόπουλα), την οποία το μαγειρείο Ροδοβίτη Αντωνία & Κων/νος ετοίμασαν και τα προσφέραμε στους φιλοξενούμενούς μας. Τους φούρνους και ζαχαροπλαστεία της πόλης μας, που ανταποκρίθηκαν και ετοίμασαν διάφορα εδέσματα. Τους συνεταιρισμούς Μεσημερίου και Άγρα καθώς και παραγωγούς από τη Μαργαρίτα που πρόσφεραν φρούτα της περιοχής μας έτσι ώστε να γευτούν οι 2000 καλεσμένοι μας τα νόστιμα κεράσια Έδεσσας. Τα νερά ΔΡΟΣΙΑ που ξεδίψασαν τους χορευτές και τους συνοδούς τους,  με άφθονο νερό της περιοχής μας.
Επίσης τη ΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία Έδεσσας 
Επίσης τους συλλόγους/ομάδες/επιχειρήσεις, που στάθηκαν δίπλα μας και έτσι πραγματοποιήθηκε το «ακατόρθωτο»
1. Το Σωματείο εμπόρων επαγγελματιών και βιοτεχνών Ν Πέλλας
2. Το ΚΤΕΛ Ν. ΠΕΛΛΑΣ ΑΕ και την Τουριστική ΠΕΛΛΑ ΤΟΥΡΣ  ΜΕΠΕ
3. Τον Σύλλογο τέχνης και πολιτισμού «ΙΡΙΔΑ» (ανθεστήρια)
4. Το Εδεσσαϊκό Θέατρο
5. Τους μελωδούς της Έδεσσας
6. Τους καλλιτέχνες του ΑΠΕΛΗ
7. Τον Σύλλογο «φίλοι του γηροκομείου Έδεσσας»
8. Τον Σύλλογο τριτέκνων Ν. Πέλλας
9. Τους βιβλιόφιλους Έδεσσας
10. Τους πτυχιούχους γυμναστές Έδεσσας
11. Τους προσκόπους Έδεσσας
12. Τους μαθητές του 2ου Λυκείου Έδεσσας

Η εκδήλωση κράτησε τον φιλανθρωπικό της χαρακτήρα, και σε συνεργασία με την Μητρόπολη και τον Σεβασμιότατο κκ Ιωήλ τα καθαρά της έσοδα θα δοθούν σε αναξιοπαθούντες της πόλης μας και σε φορείς που έχουν άμεση ανάγκη (γηροκομείο και συσσίτιο).

Τέλος η οργανωτική επιτροπή αισθάνεται την ανάγκη να απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βρέθηκαν και απόλαυσαν την πολυχρωμία της Ελλάδας μας, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, γεμίζοντας τις κερκίδες του σταδίου και την εκδήλωση με τον παλμό τους.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι, για ακόμα μια φορά, η εκδήλωση θα προβληθεί στην τηλεόραση του TV100 από την εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ. 
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά και ευχόμαστε σε όλους, καλό καλοκαίρι πάντα κοντά στις παραδόσεις μας.

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΉ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Έδεσσας και στους άξιους συνεργάτες του Ιατρίδου Αναστασία και Τακατζόγλου Κωνσταντίνο για το άριστο έργο που επιτελούν. Κύριε Δήμαρχε με τέτοιους εκλεκτούς συνεργάτες, επιστημονικά καταρτισμένους, καταξιώνεσαι καθημερινά στην συνείδηση των πολιτών αυτού του τόπου ως ο καλύτερος Δήμαρχος που πέρασε ποτέ. Συνέχισε έτσι.... είσαι ο επιτυχημένος Δήμαρχος που έκανε την ΑΛΛΑΓΗ πράξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χα χα χα πολύ καλό φίλε μου η αλλαγή που μας έλειπε ήρθε με τον καλύτερο δήμαρχο της Ελλάδος, έτοιμος για μεταγραφή στο θΙΒΕΤ, ο νέος ΔΑΛΑΙ ΛΑΜΑ και οι συνεργάτες του δεν χρειάζονται πτυχία έχουν το θείο χαρισμένα του ΒΟΥΔΑ. ΧΑΡΕ ΚΡΙΣΝΑ ΣΥΝ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΟΥ . ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.