Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Aνανέωσε ο Σάκης Ντιμτσούδης με τη Δόξα Μελισσίου


Τρίτη συνεχή χρονιά προπονητής των ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ 

Το Διοικητικό Συμβούλιο, με ιδιαίτερο ζήλο και υψηλότερες προσδοκίες, ξεκίνησε την υλοποίηση του προγραμματισμού της νέας αγωνιστικής περιόδου 2017-18, με την ανανέωση της συνεργασίας για τρίτη συνεχή χρονιά, με τον πετυχημένο, εργατικό προπονητή, άριστο γνώστη του έμψυχου υλικού, των δυνατοτήτων και των αναγκών των Μαυραετών, Σάκη Ντιμτσούδη.

Στόχος της Διοίκησης για τη νέα σεζόν 2017-18, είναι:
- Η ανανέωση του έμψυχου υλικού της Ομάδας, με νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, από Ακαδημίες και Ομάδες της Α΄και Β΄ κατηγορίας, καθώς και 4-5 έμπειρους παίκτες, με σκοπό τη δημιουργία μια ανταγωνιστικής Ομάδας, η οποία θα αποδίδει ελκυστικό ποδόσφαιρο.



- Την οργάνωση και λειτουργία των Ακαδημίων, για να δημιουργήσει ένα φυτώριο παραγωγής ταλαίντων, που θα αποτελούν την κύρια πηγή ενίσχυσης της πρώτης Ομάδας.
- Την επισκευή και συντήρηση των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Γηπέδου «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΤΟΒΟΛΗΣ» Μελισσίου, καθώς και του χορτοτάπητα του.Τέλος τη Βελτίωση του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου, με πράσινο, ώστε να αποτελεί ένα στολίδι, για το Δημοτικό Διαμέρισμα Μελισσίου και το Δήμο Πέλλας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, ΚΑΛΕΙ τους φίλους της Ομάδας, να ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ τη νέα προσπάθεια, τη αγωνιστική περίοδο 2017-18 και να σταθούν αρωγοί της, ώστε να πετύχει τους ΥΨΗΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ, για να κάνει ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ τους φιλάθλους της.

Ήδη με άκρα μυστικότητα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, σε συνεργασία με τον τεχνικό της Ομάδας, κινείται για την απόκτηση ταλαντούχων κι έμπειρων ποδοσφαιριστών, ώστε να είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές, στη διάθεση του προπονητή  τους την 1η εβδομάδα του Αυγούστου, στην έναρξη της προετοιμασίας.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, συγχαίρει τον Εδεσσαϊκό , για την επιτυχία της ανόδου στη Γ΄ εθνική και του εύχεται ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ στο νέο πρωτάθλημα.

ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ τους ΦΙΛΟΥΣ της ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΔΟΞΑΣ, ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ, ΒΟΗΘΕΙΑ της Ομάδας, στη νέα αγωνιστική σεζόν, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ να ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ τους ΥΨΗΛΟΥΣ μας ΣΤΟΧΟΥΣ, που είναι η πρώτη τετράδα.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.