Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Aνικανότητα, καθυστερήσεις και ολογωρίες χαρακτηρίζουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ



Σε ότι αφορά τον σχεδιασμό και υλοποίηση του ΕΣΠΑ<>

Μέσα σε αυτό το καθεστώς αβεβαιότητας και αφαίμαξης της Ελληνικής οικονομίας, η μόνη όαση ανάπτυξης σε μια αγορά που διψά για απορρόφηση κονδυλίων, είναι οι δράσεις του προγράμματος ΕΣΠΑ.
Δυστυχώς όμως βυθίζεται και αυτό μαζί με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στη λήθη. 

Μόνο 1 από τις 23 προγραμματισμένες δράσεις για το ΕΣΠΑ έχει προκηρυχθεί από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Ανικανότητα, καθυστερήσεις και ολιγωρίες είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ σ’ ότι αφορά το σχεδιασμό και την υλοποίηση του ΕΣΠΑ.

Τα στοιχεία αποδεικνύουν πως το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης έχει εκτροχιάσει κάθε προγραμματισμό, στερώντας από την αγορά σημαντικούς πόρους.

Συγκεκριμένα:

1. Σύμφωνα με την έκδοση «Οδηγός Επιχειρηµατικότητας, Χρηµατοδοτικά Εργαλεία – ΕΣΠΑ» του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, για το πρώτο τρίμηνο του έτους, είχε προγραμματιστεί η έναρξη 17 συνολικά δράσεων. Ξεκίνησε μόνο μια!!
2. Για το ίδιο διάστημα είχε προγραμματιστεί ο δεύτερος κύκλος άλλων 3 δράσεων. Δεν ξεκίνησε κανένας!
3. Παράλληλα, έχουν ανακοινώσει ότι, μέχρι το τέλος του πρώτου εξαμήνου, «θα» προκηρυχθούν άλλες 3 δράσεις. Δεν προκηρύχθηκε καμία!!
- Μέχρι σήμερα, μόλις 1 ανάμεσα στις 23 δράσεις έχει προκηρυχθεί!
- Σε μια εποχή έντονης έλλειψης ρευστότητας, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης αποδεικνύεται ανίκανη να ανταποκριθεί στα στοιχειώδη καθήκοντά της.
- Με την ανικανότητά της ενισχύει το κλίμα αβεβαιότητας και την επισφάλεια σε χιλιάδες θέσεις εργασίας.
- Η ελληνική οικονομία χρειάζεται άμεσα ένα αναπτυξιακό σοκ για να επανεκκινήσει και να δημιουργήσει αναπτυξιακές προοπτικές.
- Ο τόπος χρειάζεται άμεσα μία Κυβέρνηση, που να έχει την ικανότητα, αλλά και την αξιοπιστία να προσελκύσει επενδυτές, να αυξήσει την ανταγωνιστικότητα και να τονώσει την απασχόληση με βιώσιμες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας.

Για την ΝΟΔΕ ΠΕΛΛΑΣ,
Ο Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας,
Ιωάννης Κετικίδης


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. μα την πίστη μου εχω τον κόσμο ικανό να ψηφίσει ΝΔ πάνω από 20%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωχ θεουλη μου τελικα ολοι εχουν αποψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιαννη καλα θα κανεις να ασχολεισαι για την ωρα μονο με τον δημο και να αφησεις τς κοινοβουλευτικες ατακες για τους εκλεγμενους βουλευτες. ο κοσμος σε ψηφισε και σου εδωσε το δικαιωμα να μιλας για τον δημο μην μπερδευεις τον ρολο σου θα κριθεις απο το εργο σου στον δημο και οχι απο το ποσο νεοδημοκρατης εισαι. εισαι δημοτικος συμβουλος ολων ακουσε που σου λεω μονο χανεις με αυτα που γραφεις και ας ειναι και σωστα ορισμενα. ο ρολος σου ειναι αλλος μην μπαινεις σε αυτο το τρυπακι θα βγεις λαβωμενος και ειναι κριμα εχεις προοπτικες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.