Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Προχωράει ο προαστιακός Θεσ/νίκης - Έδεσσας μέσω Γιαννιτσών



Ανατέθηκε και ολοκληρώνεται άμεσα η επικαιροποιημένη μελέτη σκοπιμότητας - βιωσιμότητας προαστιακής σιδηροδρομικής σύνδεσης Θεσ/νίκης - Έδεσσας μέσω Γιαννιτσών

Η παρουσίασή της θα γίνει στα μέσα Ιουλίου

Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θ. Τζάκρη είχε συνεργασία σήμερα με τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών κ. Χρήστο Σπίρτζη, ο οποίος την ενημέρωσε ότι έχει ανατεθεί ήδη με πιστώσεις του Υπουργείου Μεταφορών και θα ολοκληρωθεί άμεσα η επικαιροποιημένη μελέτη σκοπιμότητας - βιωσιμότητας της προαστιακής σιδηροδρομικής σύνδεσης Θεσσαλονίκης - Έδεσσας μέσω Γιαννιτσών. Η μελέτη μάλιστα αυτή προγραμματίζεται να παρουσιαστεί από τον ανάδοχο στα μέσα Ιουλίου. 

Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε συνέχεια της αναγνωριστικής μελέτης χάραξης της προαστιακής σιδηροδρομικής σύνδεσης Θεσσαλονίκης - Έδεσσας μέσω Γιαννιτσών, με επέκταση της γραμμής προς Αλμωπία, που έχει διενεργηθεί από υπηρεσιακά στελέχη του ΟΣΕ και της μελέτης εφικτότητας της σύνδεσης που έχει διενεργηθεί από τον καθηγητή του ΑΠΘ κ. Χρήστο Πυργίδη, οι οποίες παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα Γιαννιτσά την 18η Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους. 

Η ολοκλήρωση της μελέτης αυτής κρίνεται πολύ σημαντική και θα επιτρέψει την εκπόνηση της προμελέτης και της οριστικής μελέτης, οι οποίες βούληση του Υπουργού Μεταφορών είναι να ολοκληρωθούν το ταχύτερο δυνατόν, ώστε να συνταχθεί φάκελος χρηματοδότησης για την υλοποίηση του έργου.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΆΡΕΙ ΤΟ ΤΡΕΝΆΚΙ ΣΕ ΆΛΛΗ ΓΗ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ!!!!!!!!!
    ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθαρο εργο Σηφακη και ΣΥΡΙΖΑ, που ηταν η Τζακρη 15 χρονια οταν μιλουσε οτι μονο οι δρομοι ειναι και οτι ειναι βλακειες τα "τραινακια"; Αλλα τι λεω, στα ετοιματζιδικα βουρ στον πατσα, να κοροιδεψουμε παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψυχραιμία Γιάννη ... ψυχραιμία. Θα στη δώσουν τη θέση του οδηγού.

      Διαγραφή
    2. Αντε ο Σηφακης σωστα θα οδηγει, η Τζακρη που δεν εχει μπει ποτε σε τραινο;

      Διαγραφή
  3. Μην τρώτε σανό ρε παιδιά .... Φτάνει ...
    Ξέρετε τι σημαίνει η
    "μελέτη σκοπιμότητας - βιωσιμότητας";
    Τίποτα... Έκθεση ιδεών . Και να πεις ότι θα προχωρήσει σαν έργο τα βήματα που χρειάζονται είναι ανέφικτα . Ο χρόνος που χρειάζεται πάει για 20ετια . Ο ΟΣΕ έχει ιδιωτικοποιηθεί . Ότι και να λένε αυτοί αν οι ιδιώτες δεν συμφέρουν ούτε θα ασχοληθούν .
    Κοιτάτε λίγο πιο σφαιρικά κάποια πράγματα . Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι .
    Δεν έχουμε δρόμους , Εγνατίας , φυσικό αέριο , είσοδο στα Βαλκάνια , βασικά έργα και ασχολούμαστε με το παραμύθι του προαστιακού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι γραμμες ανηκουν στον ΟΣΕ στο δημοσιο. Οπως και το τροχαιο υλικο. Η διαχειριση της κεντρικης γραμμης μεσω της Τραινοσε πηγε στους Ιταλους. Ας γινει η γραμμη απο το δημοσιο και μετα βλεπουμε για την διαχειριση της γραμμης

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.