Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σκύδρα: Βούλγαροι απατεώνες αγόραζαν φρούτα


Συνελήφθη από το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας, ένας 36χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, ενώ στη δικογραφία που σχηματίσθηκε συμπεριλαμβάνεται και ένας 51χρονος ομοεθνής του, για το αδίκημα της απάτης. 

Ειδικότερα όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, την 21-6-2017 ο 51χρονος παρέλαβε από επιχείρηση σε περιοχή της Σκύδρας με φορτηγό, εμπόρευμα φρούτων αξίας 13.000 ευρώ, ύστερα από συμφωνία που είχε συνάψει συνεργός του, προσποιούμενος εκπρόσωπο επιχείρησης τροφίμων σε χώρα του εξωτερικού και χρησιμοποιώντας ψευδή στοιχεία, χωρίς να καταβληθεί το αντίτιμο του εμπορεύματος. 

Επιπλέον, χθες (26-6-2017) το απόγευμα ο 36χρονος επιχείρησε με φορτηγό να αποσπάσει και άλλο εμπόρευμα από την επιχείρηση και συνελήφθη. Το παραπάνω φορτηγό κατασχέθηκε.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Η απογνωση σε στελνει και στους Βούλγαρους αρκεί να πεφτει το χρημα στο χερι. Με τέτοιες τιμες που εχουν τα προϊόντα τί να κάνουμε; Ας φεύγουν τα φρουτα απο το χωράφι και το χρημα στο χερι και ας ειναι οποιος θελει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΘΑΝ ΟΤΙ @ΑΜΙ@ΜΑΣΤ@ ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΡΙΖΑ ΘΈΛΑΝΕ ΕΕΕ ΜΛΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι φταει ο Συριζα; τα λαμογια που κλεβανε ρε προβατο τοσα χρονια τα ξεχασες;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ, Η ΑΛΛΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΟΥΝΤΕ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας σταματήσουν πρώτα τα λαμόγια που μας κυβερνάνε και μετά βλέπουμε. Αυτοί που τα τιμολογούν έχουν τις άκρες τους και τα πουλάνε. Οι άλλοι? Εδώ παίρνεις τηλέφωνο σε εργοστάσια και σου λένε παίρνουμε προϊόντα μόνο από περυσινούς παραγωγούς.. πλάκα μας κάνεις?

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.