Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα επιτελεία και οι νέες υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας


Ήδη μετατέθηκαν 5 άτομα από το προσωπικό του πρώην ΑΤ Κρύας Βρύσης

Η νέα διορθωτική δομή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, με τα νέα επιτελεία και τις νέες υπηρεσίες, οι οποίες υπάγονται διοικητικά σε αυτή, παρουσιάζεται σε σχετικό έγγραφο του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας Θεολόγου Τσακίρη με θέμα την «αναδιάταξη- αναδιοργάνωση, σύσταση και λειτουργία περιφερειακών Υπηρεσιών Ελληνικής Αστυνομίας- Οργανόγραμμα και Πληροφοριακά Στοιχεία Επικοινωνίας υφισταμένων Υπηρεσιών Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας». 
Στο ίδιο έγγραφο, το οποίο απευθύνεται και κοινοποιείται σε φορείς της Π.Ε. Πέλλας (βουλευτές, εισαγγελίες, δικαστήρια, δήμοι, στρατιωτικές και δημόσιες υπηρεσίες, επιστημονικούς και κοινωνικούς συλλόγους κ.λ.π.) γίνεται λόγος για «ουσιαστικές  παρεμβάσεις στην οργανωτική δομή των περιφερειακών Υπηρεσιών του σώματος της ΕΛ.ΑΣ., που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της ευρύτερης μεταρρυθμιστικής προσπάθειας, με στόχο την αναβάθμιση της δομής και της λειτουργίας της Ελληνικής Αστυνομίας και την προσαρμογή της δράσης της στη σύγχρονη αστυνομική και κοινωνική πραγματικότητα». 

Σύμφωνα με τον κ. Τσακίρη επέρχονται μεταβολές και στην οργανωτική δομή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, με την ένταξη δύο Αστυνομικών Τμημάτων:  Αστυνομικό Τμήμα Άρνισσας και Αστυνομικό Τμήμα Κρύας Βρύσης, στην διαρθρωτική δομή του Αστυνομικού Τμήματος Έδεσσας και Αστυνομικού Τμήματος Πέλλας, αντίστοιχα, υπό την μορφή Αστυνομικών Σταθμών, καθώς επίσης και με τον εναρμονισμό του τίτλου υφισταμένων μας Υπηρεσιών, προς εκείνον των οικείων οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Δήμος Έδεσσας, Πέλλας, Αλμωπίας και Σκύδρας)».

Τα επιτελεία και οι νέες υπηρεσίες της Δ/νσης Αστυνομίας Πέλλας

Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Πέλλας λειτουργούν τα Επιτελεία και οι ακόλουθες Υπηρεσίες, οι οποίες υπάγονται διοικητικά σε αυτή:
Α) Αστυνομικό Τμήμα Έδεσσας
Β) Αστυνομικός Σταθμός Βεγορίτιδας (πρώην Α.Τ. Άρνισσας) 
Γ) Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας
Δ) Τμήμα Τροχαίας Έδεσσας
Ε) Αστυνομικό Τμήμα Πέλλας (πρώην Α.Τ. Γιαννιτσών)
ΣΤ) Αστυνομικός Σταθμός Κρύας Βρύσης (πρώην Α.Τ. Κρύας Βρύσης)
Z) Τμήμα Ασφαλείας Πέλλας (πρώην Τ.Α. Γιαννιτσών)
Η) Τμήμα Τροχαίας Πέλλας (πρώην Τ.Τ. Γιαννιτσών)
Θ) Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας (πρώην Α.Τ. Αριδαίας)
Ι) Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας
ΙΑ) Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Αριδαίας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κρύας Βρύσης

Σε ότι αφορά ειδικότερα στον Αστυνομικό Σταθμό Κρύας Βρύσης όπως προαναφέρθηκε, θα ανήκει διοικητικά στο Α.Τ. Πέλλας (πρώην Α.Τ. Γιαννιτσών) δεν θα δικαιολογεί την παρουσία Αξιωματικού.  Για αυτό, όπως ενημερωθήκαμε, ήδη μετατέθηκαν 5 άτομα από το προσωπικό του Α.Τ. Κρύας Βρύσης. Τέσσερα άτομα σε υπηρεσίες των Γιαννιτσών και ένα στην Έδεσσα, μειώνοντας έτσι το αστυνομικό προσωπικό στην Κρύα Βρύση σε 11 άτομα, με τις οργανικές θέσεις του Α.Σ. να είναι συνολικά 10.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.