Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εδεσσαϊκό Θέατρο: "Ραντεβού με τον Σουρή"



Με επιτυχία συνεχίζονται οι παραστάσεις από την Κεντρική Σκηνή του Εδεσσαϊκού Θεάτρου για να ολοκληρωθούν την ερχόμενη Κυριακή 11 Ιούνη στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας. Η θεατρική ομάδα έχοντας στο τιμόνι τη Θεατρολόγο κα Ηρώ Γεωργίου, παρουσιάζει τα σατιρικά μονόπρακτα του «σύγχρονου Αριστοφάνη» Γεωργίου Σουρή, «Η επιδημία», «Πατατράκας ο νεόγαμβρος» και «Δεν έχει τα προσόντα». 

Με σκηνικά και κοστούμια που παραπέμπουν στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, με ζωντανή μουσική επί σκηνής, οι πρωταγωνιστές αυτής της σπονδυλωτής παράστασης δίνουν τον καλύτερό τους παρουσιάζοντας μέσα σε 1 ½ ώρα καταιγιστικού ρυθμού , τους ρόλους, τα μοτίβα και τη δημιουργική ευφυία του Σουρή και ταξιδεύουν το κοινό σε μια ρομαντική εποχή, που αν και τόσο μακρινή, παραμένει πάντα επίκαιρη, χάρη στη διαχρονικότητα των εξαιρετικών κειμένων του συγγραφέα-ποιητή.

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι : Καράλη Ελένη, Μαδενλίδης Γιάννης, Οτουντζίδου Δέσποινα, Παρτσανάνης Ειρηναίος, Ταραμπούσκα Έλλη, Τούσιας Λεωνίδας, Τσαβέας Κώστας Τσακίρη Ελένη, Φανιόπουλος Λάκης, Χατζής Χρήστος και Χουϊαρίδου Ντίνα..Στην αφήγηση η Ηρώ Γεωργίοι. 

Στο πιάνο η Λαρίσα, τις κομμώσεις και το μακιγιάζ επιμελείται η Μαίρη Πέτκου, την αφίσα σχεδίασε η Ελένη Στόικου  ενώ τις κονσόλες χειρίζονται ο Λάζαρος Δαλκαλίτσης (φώτα) και Τάκης Μπέλμπας (ήχοι).
Ώρα έναρξης 9 το βράδυ. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.