Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο σύλλογος γονέων του Δημοτικού Σχολείου Σεβαστιανών θέλει να παραμείνει ο ίδιος Διευθυντής, ο κ. Βαγγέλης Λυμπάρης


Προς Δ/νση Π.Ε. Πέλλας 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Σεβαστειανών θα ήθελε να γνωστοποιήσει την επιθυμία των μελών του, που εκφράστηκε μέσω των υπογραφών τους, να παραμείνει ως διευθυντής του σχολείου ο νυν διευθυντής κ. Λυμπάρης Ευάγγελος, λόγω του εξαίρετου έργου του και της αγαστής συνεργασίας που είχαμε. Με την παραπάνω επιθυμία μας, κατόπιν ερωτήσεώς μας, συμφωνούν ομόφωνα και τα μέλη του συλλόγου διδασκόντων του σχολείου. 

Παρακαλούμε θερμά να γνωστοποιήσετε στους υποψήφιους διευθυντές την επιθυμία μας και προσδοκούμε να γίνει από αυτούς σεβαστή. 

Σεβαστειανά, 20/06/2017 
Μετά τιμής Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 
Δημ.Σχ. Σεβαστειανών
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΣΦΙΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟ.ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ(ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΕΝΟΩ)
    ΑΥΤΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ
    ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗ-ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ-ΓΡΑΦΙΚΑ-ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ-ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ.ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΑΣΧΊΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΛΊΤΕΡΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ.ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ.ΑΥΤΟΣ Η ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΊΣΟΥΝ ΜΕ ΓΝΟΜΩΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΣ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
    Κ.Θ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.
    ΑΝ ΑΡΧΙΖΑΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΕΜΙΣΕΙ.
    ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ.
    ΑΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΛΟΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ.
    ΠΑΝΤΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΕ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ........ΑΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΑ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΡΩΤΑΣ...ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ..

      Διαγραφή
  3. Η ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΣΑΣ................ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ
    ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3:19 Ο Διευθυντής για αυτό το λόγο πληρώνετε... Καλά είναι και για τους δασκάλους να γίνεται αξιολόγηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στα Σεβαστιανα ισχύει ( και αναφερομε στο συλλ. γονεων και κηδεμονων) ΣΟ ΤΕΜΟΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟΝ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ. Ετσι και αυτοι. Δεν νομιζω ομως φιλοι βαγγενιωτες ο προϊστάμενος της πρωτοβαθμιας να σας ρωτησει κιόλας!! Κατεβαστε την μπαλα γιατι πολυ ψηλα την πετατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να φτάσει ένας Σύλλογος Γονέων να δημοσιοποιήσει την γνώμη του για έναν διευθυντή, πράγμα σπάνιο, σημαίνει ότι ο διευθυντής αυτός δεν έκανε απλά το επάγγελμά του. Πρόσφερε πολλά παραπάνω και του το αναγνώρισαν.
    Μπράβο στον σύλλογο για την παρέμβασή του, μπράβο και στον διευθυντή.
    Από τη στιγμή που η διοίκηση ενός σχολείου είναι με θητεία και επιλέγεται, οι γονείς έχουν κάθε δικαίωμα να έχουν λόγο στην επιλογή αυτή και γιατί όχι να αξιολογούν και όλους τους δασκάλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.