Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μια πόλη Μια ομάδα: ΦΟ Αριδαίας και ΠΑΟΚ Αλμωπίας


Η διοίκηση του ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ σκεπτόμενη το μπασκετικό  αθλητικό μέλλον της Αλμωπίας και κρίνοντας ότι δύο ομάδες της ίδιας πόλης δεν μπορούν να είναι ανταγωνιστικές στη νέα πρόκληση του πρωταθλήματος της Α Εκασκέμ, έπειτα και από τη μη επίτευξη του στόχου της ανόδου του ΦΟΑ στη Γ εθνική, αποφάσισε να μη συμμετέχει στα ερχόμενα πρωταθλήματα  Α και Β κατηγορίας.

Η ανωτέρω απόφαση λήφθηκε  ύστερα από διαδοχικές συναντήσεις με τη διοίκηση του ΦΟΑ στην οποία τέθηκε ως θέμα συζήτησης το μακροχρόνιο αγωνιστικό πλάνο για την προβολή και εξέλιξη του αθλήματος στην περιοχή μας . Επομένως ο ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ στηρίζει την προσπάθεια της ομάδας του ΦΟΑ στην  Α κατηγορία τόσο αγωνιστικά όσο και οργανωτικά.

Ο ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ έχει εξασφαλίσει την ένταξη όσων παικτών το επιθυμούν, στην ομάδα του ΦΟΑ Αριδαίας .

Ευχαριστούμε τους παίκτες που συμμετείχαν στην υλοποίηση του στόχου της ανόδου στην Α  Εκασκέμ και εύχεται καλή αγωνιστική συνέχεια σε όποια ομάδα κι αν συμμετάσχουν. Ευχαριστούμε επίσης τον φίλαθλο κόσμο της Αλμωπίας για τη στήριξή του στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και υποσχόμαστε ότι θα είμαστε παρόντες στα τοπικά αθλητικά δρώμενα της πόλης για την υλοποίηση του αθλητικού πλάνου όπως αναφέρθηκε παραπάνω.

Με εκτίμηση
Το ΔΣ του ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Μπραβο γιατι?υποβαθμιζουν τον εαυτο τους πρωτα και μετα τον φιλαθλο κοσμο οσοι ηταν αυτοι εικοσι τριαντα.Τουλαχιστον θα μπορουσαν να παραμεινουν στην Β και να λειτουργει σαν φυτωριο στην ομαδα του ΦΟΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο 12:10 πρέπει να έχει πιει πολύ. Ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας να αποτελέσει φυτώριο του φοα! Είσαι ανυπέρβλητος. Δε μπορώ να ασχοληθώ μαζί σου. Μπράβο σου Αντρέα για την απόφαση που πηρες, μπράβο σου Γιώργο για την ιδέα κ την προσέγγιση. Εύχομαι να ευδοκιμήσει το εγχείρημα. Ένας βαρέων βαρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.