Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ενημέρωση πολιτών από την ΠΕ Πέλλας σχετικά με το Πρόγραμμα Καταπολέμησης Κουνουπιών


Σχετικά με το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας ενημερώνει, με αφορμή και δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, ότι η αντιμετώπιση της όχλησης από τα κουνούπια αντιμετωπίζεται ενιαία, σε επίπεδο Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η αντιμετώπιση της όχλησης των κουνουπιών έχει ξεκινήσει με τα κατάλληλα μέσα και τις ανάλογες μεθόδους και στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, όπως και σε ολόκληρη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από 24/04/2017. 

Άλλωστε, η αρμοδιότητα της Π.Κ.Μ. όσον αφορά τους ψεκασμούς, αφορά το περιαστικό σύστημα (δύο χιλιόμετρα γύρω από τους οικισμούς) και όχι το αστικό που είναι ευθύνη των Δήμων.

Παρακάτω παρουσιάζεται η κίνηση των συνεργειών ψεκασμού και τοποθέτησης παγίδων όπου απαιτείται, σε περιοχές των τεσσάρων Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, σύμφωνα με τον προγραμματισμό.


Το προβλεπόμενο πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και υπάρχει δυνατότητα αλλαγών ανάλογα με την εξέλιξη του έργου και τις καιρικές συνθήκες.

Για την καθημερινή επαφή των ελεγκτών με τα συνεργεία, τηλέφωνο επικοινωνίας 2310-678900 εσωτερικό 16, υπεύθυνος επικοινωνίας Κωνσταντίνος Βασαρμίδης.

Ώρες επικοινωνίας 09:00 – 16:00.

Υπεύθυνοι έργων ανά Περιφερειακή Ενότητα:
Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ: Μούσιος Βασίλης  -  Τσαγκάρης Πάρης (Αναπληρωτής)

Για οποιαδήποτε ενημέρωση σε σχέση με την εκτέλεση του έργου απευθυνθείτε στους ανωτέρω υπεύθυνους ανά Περιφερειακή Ενότητα.

Γραμμή εξυπηρέτησης πολιτών χωρίς χρέωση: 8001124424

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. ke etsi na ine na mas psekazun ektos giannitson,o dimarxos pellas pu kapote evgaze anakinosis gia diko tu programa ti kani fetos ke teli iuni mas fagane idi ta kunupia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα ντε.. Καλά άναψε κανένα φιδάκι κ εσύ. Μην περιμένεις από τους άλλους μόνο.αναψε φιδάκι κ κάτσε από πάνω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπαααα κουνουπια στα γιαννιτσα φετος δεν εχουμε,προεβλεψε και για αυτο ο σταμκος,μιλαει καθε μερα στο τηλ επικοινωνιας της περιφερειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. enoite xoris xreosi etsi dioti ine gnosto oti ftiaxni viologikoys katharismus ke gipeda tenis ala na psekasi gia tin igia ton pedion mas to skeftete poli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα εχουμε και συνεχεια τοκαλοκαιρι θα ειναι μεγαλοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΩΤΊΣΣΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑΜΕ ΑΠΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ....ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΙΚΡΑ "ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ" ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΈΟΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ "ΘΡΆΣΟΣ".... ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ "ΕΓΚΑΙΡΗ" ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΗΚΑ.ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. KALA OTI STO PALEFITO KATHE VRADI EXUME POLEMO IDI APO TORA INE THEMA SIZITISIS SE OLA TA MAGAZIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ενώ στα γιαννιτσά το βράδυ έχουμε ειρήνη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΤΑΜΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.