Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εισήγηση Π. Πριβαρτιτσάνη σε επιστημονικό συνέδριο


Οι Έλληνες Ιστορικοί Οικονομικής Σκέψης (ΕΙΟΣ) και το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με την υποστήριξη της Εταιρείας Οικονομολόγων Θεσσαλονίκης (ΕΟΘ), διοργάνωσαν το 19ο Ετήσιο Συνέδριο Ελλήνων Ιστορικών Οικονομικής Σκέψης, την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 στη Θεσσαλονίκη, σε αίθουσα συνεδρίων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Στο συνέδριο συμμετείχε ο οικονομολόγος εκπαιδευτικός και υποψήφιος διδάκτορας του τμήματος εφαρμοσμένης πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κ. Πέτρος Πριβαρτιτσάνης, παρουσιάζοντας εισήγηση με θέμα «Οικονομική επιστήμη και πειράματα».


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Πετρακη,τι να τους πεις; τα οικονομικα πειραματα,οι εφαρμοσμενες πολιτικες, του κομματος που εκπροσωπεις πολιτικα και συνδικαλιστικα, η Δεξια ,δηλαδη που μας κυβερνα απο καταβολης του Νεοελληνικου κρατους,μαζι με το Πασοκ, μας οδηγησαν στην καταρρευση ,στα μνημονια !!! Ουτε ο Μεσιας με την Δευτερα Παρουσια δεν μας γλιτωνει πλεον ! μας "χωσατε" για τα καλα ! τι εχεις να τους πεις στο Συνεδριο; εισαστε ολοι βολεμενα μαιμουνια ,μαριονετες του ΔΝΤ'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη μπλέκεις ένα καθαρά επιστημονικό συνέδριο με τα πολιτικά. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.